EN HU

Karnai Laura

Karnai Laura
Name: Karnai Laura
Affiliation:
  • Debreceni Egyetem. Gazdaságtudományi Kar. Gazdálkodástudományi Intézet. Üzemtani és Vállalati Tervezés Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Economics and Business. Institute of Applied Economics Sciences. Department of Farm Business Management and Corporate Planning
Degree:
  • PhD, Debreceni Egyetem (2021)

Publication list

Uploaded publications:
27
Publications in DEA:
27
OA:
13
Date range:
2015-2025
2025
1.
Karnai, L., Fehér, M., Bársony, P., Szűcs, I., Mihály, T., Fróna, D., Szőllősi, L.: Sustainability in Intensive Aquaculture: Profitability of Common Carp (Cyprinus carpio) Production in Recirculating Aquaculture Systems Based on a Hungarian Case Study.
Animals (Basel). 15 (7), 1-25, (article identifier: 1055), 2025.
Journal metrics:
Q1 Animal Science and Zoology (2024)
Q1 Veterinary (miscellaneous) (2024)
2024
2.
Karnai, L., Fehér, M., Békefi, E., Molnár, S., Szűcs, I., Szőllősi, L.: Combining nursery closed-system and pond grow-out common carp (Cyprinus carpio) production is a profitable business in Hungary.
Aquacult. Rep. 36, 1-9, (article identifier: 102189), 2024.
Journal metrics:
D1 Animal Science and Zoology
Q1 Aquatic Science
3.
Mihály, T., Soós, M., Karnai, L.: Hal- és halászati termékek fogyasztásának meghatározó tényezői.
Gazdálkodás. 68 (6), 533-547, 2024.
4.
Szőllősi, L., Molnár, S., Karnai, L., Csorbai, A.: Jó termelési színvonalon gazdálkodó pulykahizlaló üzemek ökonómiai jellemzői 2023-ban.
Baromfiágaz. 24 (1), 52-61, 2024.
2023
5.
Szőllősi, L., Karnai, L., Molnár, S.: Vágócsirke-hizlaló üzemek ökonómiai jellemzői 2022-ben és 2023-ban.
Baromfiágaz. 23 (3), 12-22, 2023.
2022
6.
Oláh, B., Szűcs, I., Karnai, L.: A passzív sportfogyasztási szokások vizsgálata a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar hallgatói körében = Investigation of passive sport consumption around the students of Faculty of Economics, University of Debrecen.
Economica. 13 (1-2), 45-52, 2022.
7.
Oláh, B., Szűcs, I., Karnai, L.: Az aktív sportfogyasztási szokások vizsgálata a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar hallgatói körében = Investigation of active sport consumption around the students of Faculty of Economics, University of Debrecen.
Táplálkozásmarketing. 9 (2), 57-65, 2022.
8.
Apáti, F., Balsa-Budai, N., Fehér, A., Kontor, E., Szakály, Z., Kurmai, V., Balogh-Vida, V., Farkas, N. D., Kiss, M., Karnai, L., Szőllősi, L.: Élelmiszer-fogyasztói szokások, trendek várható változása.
Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 142 p., 2022.
9.
Szőllősi, L., Karnai, L., Molnár, S.: Tojásfogyasztási és -vásárlási szokások Magyarországon.
Baromfiágaz. 22 (3), 40-49, 2022.
2021
10.
Oláh, B., Karnai, L.: A kávéfogyasztási szokások vizsgálata.
Táplálkozásmarketing. 8 (1), 59-70, 2021.
11.
Karnai, L., Tóth, E., Fróna, D., Szenderák, J., Harangi-Rákos, M.: A mezőgazdaság digitalizálása, mint a magyar mezőgazdaság kiemelt iránya = Digitalization of agriculture as a priority direction of hungarian agriculture`s development.
Gazdálktud. közl. 9 (1), 47-52, 2021.
12.
Karnai, L., Szűcs, I., Bársony, P., Fehér, M.: A szezonon kívüli ponty szaporítás alkalmazásának ökonómiai szempontú értékelése: A kombinált (zárt rendszerű előnevelés és tógazdasági utónevelés) ponty nevelési technológia gazdasági elemzése.
In: A XLIV. Halászati Tudományos Tanácskozás kiadványa = Proceedings of the 44th Scientific Conference on Fisheries & Aquaculture. Szerk.: Nagyné Biró Judit, NAIK HAKI, Szarvas, 27-30, 2020, (Halászatfejlesztés, ISSN 1219-4816 ; 37) ISBN: 9789637120428
13.
Karnai, L., Szőllősi, L., Bauerné Gáthy, A., Szűcs, I.: Attitudes of Debrecen University students towards healthy life based on their dietary habits.
Int. J. Quality Res. 15 (1), 125-138, 2021.
Journal metrics:
Q3 Industrial and Manufacturing Engineering
Q3 Safety, Risk, Reliability and Quality
Q3 Management Science and Operations Research
14.
Bauerné Gáthy, A., Soltész, A., Karnai, L., Szűcs, I.: Examination of the perceived and real environmental and health consciousness of students attending the University of Debrecen.
Int. Rev. Appl. Sci. Eng. 12 (1), 92-100, 2021.
Journal metrics:
Q3 Engineering (miscellaneous)
Q4 Environmental Engineering
Q4 Information Systems
Q4 Management Science and Operations Research
Q4 Materials Science (miscellaneous)
2020
15.
Karnai, L., Szűcs, I.: Profitability analysis of fish production in an extensive pond fish system: a Hungarian case study.
Annals PAAAE. 22 (2), 60-69, 2020.
2019
16.
Karnai, L.: A debreceni egyetemisták táplálkozási gyakorlatának vizsgálata.
In: Tavaszi Szél Konferencia 2019: Nemzetközi Multidiszciplináris Konferencia: Absztraktkötet. Szerk.: Németh Katalin, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 362-363, 2019. ISBN: 9786155586422
17.
Karnai, L., Szűcs, I.: A táplálkozási gyakorlat vizsgálata a debreceni egyetemisták körében.
18.
Karnai, L., Szűcs, I.: Táplálkozási szokások vizsgálata a debreceni egyetemisták körében.
Táplálkozásmarketing. 6 (2), 39-50, 2019.
2018
19.
Fenyves, V., Bács, Z., Karnai, L., Nagy, A. S., Tarnóczi, T.: Financial Performance Measurement of Hungarian Retail Food Companies.
Contemporary Economics. 12 (4), 459-472, 2018.
Journal metrics:
Q3 Economics, Econometrics and Finance (miscellaneous)
20.
Karnai, L., Szűcs, I.: Outlooks and perspectives of the common carp production.
Annals PAAAE. 20 (1), 64-72, 2018.
21.
Karnai, L.: Production and trade of trout in the EU28.
J. Cent. Eur. Agric. 19 (3), 615-628, 2018.
Journal metrics:
Q4 Animal Science and Zoology
Q4 Agronomy and Crop Science
2017
22.
Szőllősi, L., Molnár, S., Ladányi, K., Karnai, L., Szűcs, I.: Cost analysis of pig slaughtering: a hungarian case study.
Apstract. 11 (3-4), 121-130, 2017.
23.
Karnai, L., Szűcs, I.: Pontytermelés és kereskedelem az EU28-ban.
Anim. Welf. Etol. Tartástechnol. 13 (2), 60-67, 2017.
2016
24.
Karnai, L.: A család megélhetési modell vizsgálata egy kézműves bonbongyártó vállalkozás példáján keresztül.
In: interTALENT UNIDEB. Szerk.: Mándy Zsuzsanna, Debreceni Egyetem, Debrecen, 109-110, 2016. ISBN: 9789634732457
25.
Karnai, L.: A hazai kézműves bonbongyártás technológiája és költség viszonya.
Acta Carolus Robertus. 6 (1), 83-91, 2016.
DEENK University of Debrecen
© 2012 University of Debrecen