EN HU

Popovics Péter András

Popovics Péter András

Publication list

Uploaded publications:
57
Publications in DEA:
52
OA:
24
Date range:
2001-2024
2024
1.
Arany, L., Popovics, P. A.: A digitális transzformáció hatása az üzleti modellre.
In: "Fenntartható Gazdaság - Fenntartható Társadalom" Nemzetközi Tudományos Konferencia : 30 éves a debreceni közgazdasági és üzleti felsőoktatási képzés : Absztrakt kötet = "Sustainable Economy - Sustainable Society" International Scientific Conference : Celebrating 30Yers of Economics and Business Higher Education in Debrecen / Szenderák János, Erdey László, Fenyves Veronika, Debreceni Egyetem, Állam- és Jogtudományi Kar, University of Debrecen Faculty of Engineering, National Bank of Hungary, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debreceni Egyetem, Gazdaságtudományi Kar, 44, 2024. ISBN: 9789634906247
2.
Arany, L., Popovics, P. A.: A digitális transzformáció hatása az üzleti modellre.
Economica. XV. évf. (3-4.), 69-79, 2024.
3.
Arany, L., Popovics, P. A.: Az új típusú munkavállalás: a platform gazdaság és a platform munka sajátosságai = The New Type of Employment: the Specificity of the Platform Economy and Platform Work.
Int. J. Eng. Manag. Sci. 9, 75-90, 2024.
4.
Arany, L., Popovics, P. A.: Az üzleti modell értelmezése, relevanciája és innovációja a vállalati gyakorlatban.
In: Generációváltás okozta kihívások - Fenntartható gazdasági döntések : XVIII. Soproni Pénzügyi Napok : pénzügyi, adózási és számviteli szakmai és tudományos konferencia / Széles, Zsuzsanna, Szőke, Tünde Mónika, Angyal, Viktória, Soproni Egyetem Kiadó, Sopron, 338-357, 2024. ISBN: 9789633345375
2023
5.
Arany, L., Popovics, P. A.: A platform vállalkozásoké a jövő?! - A platform üzleti modell a magyarországi kereskedelemben.
Studia Mundi - Economica. 10 (2), 3-15, 2023.
6.
Bogdán, M., Popovics, P. A.: Improvement of processes with a lean approach in the HR department of a company.
SEA : Pract. Appl. Sci. 11 (31), 65-71, 2023.
7.
Arany, L., Csipkés, M., Popovics, P. A.: The development and renewal of money and transactions.
Netw. Intell. Stud. 11, 7-13, 2023.
8.
Bogdán, M., Popovics, P. A.: The diverse lean areas of application in business life.
Cross Cult. Manag. J. 25 (1), 41-47, 2023.
2022
9.
Nouar, D., Popovics, P. A.: Analysis of the SME leader in Szabolcs-Szatmár-Bereg county in Hungary, a dimension of the "effective SME".
SEA: Pract. Appl. Sci. 10 (29), 77-82, 2022.
10.
Arany, L., Popovics, P. A.: Characteristic differences of an SME leader and a large company leader.
SEA: Pract. Appl. Sci. 10 (29), 91-96, 2022.
11.
Kiss, N., Popovics, P. A.: Gluten sensitive opinions on the price of gluten-free products.
SEA: Pract. Appl. Sci. 10 (28), 17-24, 2022.
12.
Bogdán, M., Popovics, P. A.: The Complexity of Lean.
SEA : Pract. Appl. Sci. 10 (30), 121-125, 2022.
13.
Arany, L., Popovics, P. A.: The modern leader: the history of leadership styles and the most important qualities of a modern leader.
Cross Cult. Manag. J. 24 (2), 91-95, 2022.
14.
Nouar, D., Popovics, P. A.: Use of methods and tools (strategy, transparency, ERP, development) for an effective small and medium-sized enterprise: A case study of SMEs in Szabolcs-Szatmár-Bereg County in Hungary.
Apstract. 16 (2), 2022.
2021
15.
Vida, V., Popovics, P. A.: A COVID-19 járvány hatása Magyarországon az élet különböző területeire (munka, magánélet, egészségi és mentális állapot).
Régiókut. szle. 6 (1), 25-36, 2021.
16.
Kiss, N., Popovics, P. A.: A gluténmentes táplálkozási szokások felmérése a lakosság körében.
Gazdálktud. közl. 9 (2), 37-45, 2021.
17.
Szakály, Z., Kovács, B., Szakály, M., Nagy-Pető, D. T., Popovics, P. A., Kiss, M.: Consumer acceptance of genetic-based personalized nutrition in Hungary.
Genes Nutr. 16 (3), 1-12, 2021.
Journal metrics:
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
Q2 Genetics
2020
18.
Popovics, P. A.: An Innovative Education System at the University of Debrecen.
Anal. Univ. Oradea. Ştiinţ. econ. 29 (1), 387-394, 2020.
19.
Popovics, P. A., Soós, M., Szakály, Z., Kiss, V. Á.: A személyes értékek, az idegen ízek és az újdonságkeresés közötti kapcsolat a hazai étkezési kultúrában.
Mark. Menedzsment. 54 (Spec.), 19-27, 2020.
20.
Szakály, Z., Popovics, P. A., Szakály, M., Kontor, E.: A vásárlói magatartás elemzése az élelmiszer- és üzletválasztást befolyásoló tényezők alapján.
Mark. Menedzsment. 54 (Klsz.), 7-17, 2020.
21.
Kovács, T. Z., David, F. R., Kovács, K., Popovics, P. A., Nábrádi, A.: Collaborative economy and its awareness in Visegrad Group Countries and within the European Union.
Issues in Information Systems. 21 (1), 153-166, 2020.
22.
Bajnai, P., Popovics, P. A.: Comparison of the Hungarian plants of eyeglass lens manufacturers Zeiss, Hoya and Specsavers between 2014-2019.
Netw. Intell. Stud. 8 (16), 125-134, 2020.
23.
Villás, R., Popovics, P. A.: Examination of the revenue and headcount threshold for the implementation of a controlling system for SMES.
SEA: Pract. Appl. Sci. 8 (24), 313-319, 2020.
24.
Vida, V., Popovics, P. A.: Impact of the COVID-19 on Behaviour: A Survey of Different Aspects of Life of the Hungarian Population.
Cross Cult. Management J. 22 (2), 161-174, 2020.
25.
Bajnai, P., Popovics, P. A.: Practical application of the balanced scorecard model, a balanced strategic indicator system.
SEA: Pract. Appl. Sci. 8 (24), 271-277, 2020.
DEENK University of Debrecen
© 2012 University of Debrecen