The library will operate on a duty schedule between 22 December 2025 and 4 January 2026. During this period, it will be possible to upload publications, but all other services will be suspended.
Fehér, A.,
Gazdecki, M.,
Véha, M.,
Szakály, M.,
Szakály, Z.:
A Comprehensive Review of the Benefits of and the Barriers to the Switch to a Plant-Based Diet.
Sustainability. 12 (10), 1-18, (article identifier: 4136), 2020.
Szakály, M.,
Soós, M.:
A döntően állati eredetű étrendet fogyasztók evési attitűdjeinek vizsgálata: Analysis of Consumers` Eating Attitudes Having Animal-Origin Diet.
Int. J. Eng. Manag. Sci. 4 (3), 232-241, 2019.
Szakály, M.,
Soós, M.:
Fogyasztói motivációk a döntően növényi étrendet folytatók körében - szakirodalmi áttekintés = Consumer motivations among those following mainly a plant-based diet - literature review.
Élelmiszer, Táplálkozás és Marketing. 15 (1), 11-18, 2019.