Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Agrár- és Élelmiszeripari Tudáshasznosítási Központ / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Agrár- és Élelmiszeripari Tudáshasznosítási Központ
Shaikh, A. M.,
Wandhekar, S. S.,
Ahmed, A. E. M.,
Pandey, V. K.,
Oláh, C.,
Daróczi, L.,
Prokisch, J.,
Harsányi, E.,
Kovács, B.:
Exploring the Ecological Implications, Gastronomic Applications,and Nutritional and Therapeutic Potential ofJuglans regiaL.(Green Walnut): A Comprehensive Review.
Nutrients. 16 (8), 1-23, (cikkazonosító: 1183), 2024.
Shaikh, A. M.,
Ahmed, A. E. M.,
Kovács, B.,
Daróczi, L.,
Oláh, C.,
Prokisch, J.:
"Walnut wonders: a dive into bee product development with green extract".
In: II. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma : Absztraktkötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 82, 2024. ISBN: 9786156457431
Shaikh, A. M.,
Kovács, B.,
Oláh, C.,
Daróczi, L.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Exploring the Potential of Green Walnut Extract in Developing Specialized Bee Products.
In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Szerk.: Veress Szilvia, Kocsisné Papp Mariett, Stündl László, Debrecen, 56, 2023. ISBN: 9789634905356
Shaikh, A. M.,
Kovács, B.,
Ahmed, A. E. M.,
Oláh, C.,
Daróczi, L.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Green walnut extract: a novel ingredient for enhancing bee products.
In: Proceedings of the 3rd International Conference on Raw Materials to Processed Foods. Ed.: Serkan Selli, Hasim Kelebek, Adana Alparslan Turkes Science and Technology University, Istanbul, 153, 2023. ISBN: 9786250081617
Shaikh, A. M.,
Kovács, B.,
Ahmed, A. E. M.,
Oláh, C.,
Daróczi, L.,
El-Ramady, H.,
Prokisch, J.:
Green walnut extract: Innovation for enhancing the Bee feed, Bee conservatin and Bee Product.
In: 18. Magyar Magnézium szimpózium : Proram és összefoglalók. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojich Viktor József, Magyar Kémikusok Egyesülete, Magyar Magnézium Társaság, Budapest, 25, 2023. ISBN: 9786156018199
Prokisch, J.,
El-Ramady, H.,
Daróczi, L.,
Nagy, É.,
Badgar, K.,
Kiss, A.,
Shaikh, A. M.,
Gilányi, I.,
Oláh, C.:
Functional Yogurt Fortified with Honey Produced by Feeding Bees Natural Plant Extracts for Controlling Human Blood Sugar Level.
Plants-Basel. 11 (11), 1-16, 2022.
Kiss, A.,
Naár, Z.,
Daróczi, L.,
Kukovics, S.,
Kukovics, F.,
Mirmazloum, I.,
Némedi, E.:
Changes of free fatty acid composition and number of lactic acid bacteria in three functional goat and sheep milk products fortified with inulin or fish oil.
CyTA - Journal of Food. 17 (1), 51-59, 2019.
Kusza, S.,
Nagy, K.,
Jávor, A.,
Daróczi, L.,
Kukovics, S.:
Main polymorphisms of CSN1S1, CSN1S2 and CSN2 genes in various Hungarian goat flocks.
In: 12th International Conference on Goats "ICG 2016" : Book of Abstracts. Ed.: Ayșenur AYTAÇ, ARBER Professional Congress Services, Antalya, 190, 2016.
Novák, A.,
Nagy, É.,
Daróczi, L.,
Kovács, B.,
Czipa, N.:
Méhek takarmányozása gyógynövényt tartalmazó etetősziruppal és a késztermék vizsgálata.
In: LVIII. Georgikon Napok : Kivonat-kötet : Programfüzet, valamint az elhangzó és poszter előadások rövid kivonatainak gyűjteménye, Pannon Egyetem, Georgikon Kar, Keszthely, 126, 2016. ISBN: 9789639639843
Némedi, E.,
Naár, Z.,
Daróczi, L.,
Kukovics, S.,
Kiss, A.:
Optimized technology, storage changes in microbial parameters and functionality of goat milk products amended with inulin or omega-3 fatty acid containing oil.
In: Sustainable goat breeding and goat farming in Central and Eastern European countries : European regional conference on goats 7-13 April 2014. Ed.: by Sandor Kukovics, Food and Agriculture Organization of the United Nations, Rome, 257-263, 2016. ISBN: 9789251091234
Kiss, A.,
Naár, Z.,
Daróczi, L.,
Némedi, E.,
Kukovics, S.:
Development of functional sheep and goat milk products and the investigation of functionality in various packaging materials.
J. Hyg. Eng. Des. 7, 174-179, 2014.
Ásványi, B.,
Bugyi, G.,
Daróczi, L.,
Kovács, R.,
Szigeti, J.,
Varga, L.:
Growth of yeast strains during batch production of single-cell protein from cheese whey.
In: 1st FEMS Congress of European Microbiologists : Abstract Book / Federation of European Microbiological Societies, Elsevier, Ljubljana, 103-104, 2003.
Kovács, R.,
Vecseriné Hegyes, B.,
Ásványi, B.,
Varga, L.,
Szigeti, J.,
Daróczi, L.,
Bugyi, G.:
Manufacture of honey beer with Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces pastorianus.
In: 1st FEMS Congress of the European Microbiologists : Abstract Book / Federation of European Microbiological Societies, Elsevier, Ljubljana, 117-118, 2003.
Kovács, R.,
Vecseriné Hegyes, B.,
Ásványi, B.,
Varga, L.,
Szigeti, J.,
Daróczi, L.,
Bugyi, G.:
Suitability of Saccharomyces cerevisiae and Saccharomyces pastorianus for use in honey beer production.
In: 23rd International Specialised Symposium on Yeast "Interaction Between Yeasts and Other Organisms : Book of Abstracts, -, Budapest, 188-188, 2003.
Kukovics, S.,
Daróczi, L.,
Molnár, A.,
Anton, I.,
Zsolnai, A.,
Fésüs, L.,
Ábrahám, M.:
A béta-laktoglobulin genotípus és a sajtkihozatali jellemzők összefüggése eltérő juh genotípusok esetében.
Állatteny. takarm. 48 (6), 712-714, 1999.