Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Papp-Bata, Á.,
Szakály, Z.:
The relationship between the motivators and barriers of health behaviour and consumer attitudes towards functional food.
Acta Aliment. 49 (3), 287-294, 2020.
Mile, M.,
Csiki, Z.,
Bihari, K.,
Papp-Bata, Á.,
Lekli, I.:
A funkcionális edzés hatása a sarcopéniára 65 év felettiek körében.
In: A Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság 47. Kongresszusa : Absztraktok. Szerk.: Novák Zoltán, Magyar Allergológiai és Klinikai Immunológiai Társaság, Debrecen, 41, 2019.
Papp-Bata, Á.,
Szakály, Z.:
A pozitív attitűd és a hiteles információ jelentősége a funkcionális élelmiszerek fogyasztásában.
In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 66-74, 2019. ISBN: 9789634901327
Kontor, E.,
Balsa-Budai, N.,
Papp-Bata, Á.,
Kiss, M.:
Az élelmiszercímkék szerepe az egészségtudatos táplálkozás megvalósításában: ösztönző és gátló tényezők.
In: Egészségpiaci kutatások. Szerk.: Fehér András, Szakály Zoltán, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 45-56, 2019. ISBN: 9789634901327
Mile, M.,
Papp-Bata, Á.,
Bihari, K.,
Csiki, Z.:
Az Evminov gerinctorna hatékonysága derékfájásban, ülő munkát végzők körében.
In: Sport és társadalom. Szerk.: Balogh László, Debreceni Egyetem Sporttudományi Koordinációs Intézet, Debrecen, 29-36, 2019, (Válogatott tanulmányok a sporttudomány köréből, ISSN 2631-0910 ; 3) ISBN: 9789634901693
Papp-Bata, Á.,
Jávor, A.,
Nagy, A.,
Monori, I.,
Prokisch, J.,
Csiki, Z.,
Szakály, Z.:
Effects of Mg and Se Intake for Lambs on Meat Quality, Consumers' Dietary Attitudes and Health.
In: V. AGRIMBA-AVA Congress : Program and abstracts, The International MBA Network of AGRIMBA, Debrecen, 33, 2017.