Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Virchea, L. I.,
Frum, A.,
Georgescu, C.,
Pecsenye, B.,
Máthé, E.,
Mironescu, M.,
Crăciunas, M. T.,
Totan, M.,
Tănăsescu, C.,
Gligor, F. G.:
An Overview of the Bioactivity of Spontaneous Medicinal Plants Suitable for the Improvement of Lung Cancer Therapies.
Pharmaceutics. 17 (3), 1-39, (cikkazonosító: 336), 2025.
Héjja, M.,
Pecsenye, B.,
Bancea, G.,
Pacza, T.,
Nagy, R.,
Oláh, N. K.,
György, É.,
Máthé, E.:
Gemmoterápiás kivonatok antimikrobiális hatásának vizsgálata.
In: Paradigmaváltás a növénynemesítésben : A magyar növénynemesítők válaszai a nemzetközi trendekre. XXXI. Növénynemesítési Tudományos Napok - Összefoglalók. / Bóna Lajos, Kovács Szilvia, Molnár István, Pauk János, Polgár Zsolt, Veres Szilvia, Vida Gyula, Debreceni Egyetem, Debrecen, 111-111, 2025. ISBN: 9789634907190
Mihali, C.,
Mizeranschi, A. E.,
Ilie, D. E.,
Cziszter, L. T.,
Neamt, R.,
Anton, A. Ș.,
Máthé, E.,
Pecsenye, B.,
Bota, V.,
Turcuş, V.:
Genomic Variability Survey in Ilex aquifolium L., with Reference to Four Insular Populations from Eastern Europe.
Int. J. Mol. Sci. 25 (24), 1-17, (cikkazonosító: 13593), 2024.
Necula, D.,
Ungureanu, I. M.,
Máthé, E.,
Pecsenye, B.,
Surdu, I.,
Turcuş, V.,
Ognean, L.:
Season and Processing Technology Impact on a Traditional Mountain Emmental Cheese.
Agriculture. 14 (12), 1-16, (cikkazonosító: 2149), 2024.
Jolji, M.,
Pecsenye, B.,
Mposula, Z.,
Alaya, A.,
Kiss, T.,
Máthé, E.:
Development and comparative analysis of protein-polyphenol-fibre bars as nutritional supplements suitable for healthy senior consumers.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 16 (1), 103-125, 2023.
Alaya, A.,
Mihok, E.,
Pecsenye, B.,
Jolji, M.,
Kertész, A.,
Bársony, P.,
Vigh, S.,
Cziáky, Z.,
Máthé, A. B.,
Burtescu, R. F.,
Oláh, N. K.,
Neamtu, A. A.,
Turcuş, V.,
Máthé, E.:
Phytoconstituent Profiles Associated with Relevant Antioxidant Potential and Variable Nutritive Effects of the Olive, Sweet Almond, and Black Mulberry Gemmotherapy Extracts.
Antioxidants. 12 (9), 1-36, (cikkazonosító: 1717), 2023.
Jolji, M.,
Pecsenye, B.,
Győri, Z.,
Máthé, E.:
Evaluation of the nutritional value of chestnut (Castanea sativa, Aesculus hippocastanum) and walnut (Juglans regia) gemmotherapy extracts for the development of health-promoting foodstuff.
In: 19th Wellmann International Scientific Conference : Book of abstract. Ed.: Kiss Orsolya, University of Szeged Faculty of Agriculture, Hódmezővásárhely, 49, 2022. ISBN: 9789633068601
Arifi, D.,
Jolji, M.,
Pecsenye, B.,
Máthé, E.:
Quercetin containing plant extracts and their effects on aging.
In: 19th Wellmann International Scientific Conference : Book of abstract. Ed.: Kiss Orsolya, University of Szeged Faculty of Agriculture, Hódmezővásárhely, 19, 2022. ISBN: 9789633068601