Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Répás, Z.,
Győri, Z.:
Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database.
Eur. Food Res. Technol. 250, 1031-1042, 2024.
Q2
Industrial and Manufacturing Engineering
(2023)
2.
Répás, Z.,
Nagy, R.,
Polgár, Z.,
Győri, Z.:
Study to Determine the Nutritional Characteristics of Potato Varieties that Are Suitable for the Application of the Freeze-Drying Process.
Potato Res. [Epub ahead of print] (-), 1-23, 2024.
Boros, L. G.,
Seneff, S.,
Lech, J. C.,
Túri, M.,
Répás, Z.:
Summiting Mount Everest in deuterium depleting nutritional ketosis without supplemental oxygen.
Med. Hypotheses. 185, 1-5, (cikkazonosító: 111290), 2024.
Répás, Z.,
Bakos, C. A.,
Hajdú, F.,
Buzás, B. O.,
Győri, Z.:
A Magyar Honvédség élelmezésellátásának modernizációs lehetőségei.
Honvédségi Szemle. 151 (5), 103-114, 2023.
Répás, Z.,
Prokisch, J.,
Győri, Z.,
Sipos, P.:
The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin.
Processes. 11 (10), 1-11, (cikkazonosító: 2822), 2023.
Répás, Z.,
Győri, Z.,
Boros, L. G.:
A deutérium tartalom jelentősége a táplálkozásban.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 48, 2022. ISBN: 9786155606120
Szűts, V.,
Kelemen-Valkony, I.,
Ötvös, F.,
Répás, Z.,
Kovács, A.,
Tóth, L.,
Kiss, A. A.,
Lőrincz, Á.,
Szabó, B. P.,
Gajdán, K.,
Kertai, Z.,
Houshmand, N.,
Szűts, M.,
Obistioiu, D.,
Velciov, A. B.,
Halasy, K.,
Deim, Z.,
Deák, D.,
Gál, J.,
Csanádi, J.,
Domonkos, I.:
Life style and structure differences between species of freshwater fish.
Med. Int. Rev. 30 (2(119)), 98-106, 2022.
Répás, Z.,
Győri, Z.:
Különböző országokból származó termények magnéziumtartalmának meghatározása.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium =17th Hungarian Magnesium Symposium, Debreceni Egyetem DE Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 47, 2021.
Lech, J. C.,
Dorfsman, S. I.,
Répás, Z.,
Krüger, T. P. J.,
Gyalai, I. M.,
Boros, L. G.:
What to feed or what not to feed-that is still the question.
Metabolomics. 17 (102), 1-6, 2021.