EN HU

Répás Zoltán

Teljes publikációs lista

2024
1.
Répás, Z., Győri, Z.: Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database.
Eur. Food Res. Technol. 250, 1031-1042, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry (2023)
Q2 Biotechnology (2023)
Q2 Chemistry (miscellaneous) (2023)
Q1 Food Science (2023)
Q2 Industrial and Manufacturing Engineering (2023)
2.
Répás, Z., Nagy, R., Polgár, Z., Győri, Z.: Study to Determine the Nutritional Characteristics of Potato Varieties that Are Suitable for the Application of the Freeze-Drying Process.
Potato Res. [Epub ahead of print] (-), 1-23, 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science (2023)
Q2 Food Science (2023)
3.
Boros, L. G., Seneff, S., Lech, J. C., Túri, M., Répás, Z.: Summiting Mount Everest in deuterium depleting nutritional ketosis without supplemental oxygen.
Med. Hypotheses. 185, 1-5, (cikkazonosító: 111290), 2024.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Medicine (miscellaneous) (2023)
2023
4.
Répás, Z., Bakos, C. A., Hajdú, F., Buzás, B. O., Győri, Z.: A Magyar Honvédség élelmezésellátásának modernizációs lehetőségei.
Honvédségi Szemle. 151 (5), 103-114, 2023.
5.
Répás, Z.: Az extrudált polisztirol alapú csomagolóanyagok élelmiszerbiztonsági kockázatának elemzése.
In: Minőségvizsgálattól az élelmiszerbiztonságig. Szerk.:Máthé Endre, Sipos Péter, Szepesi Judit, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 201-209, 2023. ISBN: 9789634905257
6.
Répás, Z., Prokisch, J., Győri, Z., Sipos, P.: The Relationship between Rehydration Time and Tenderness at Different Rehydrating Water Temperatures in Freeze-Dried Pork Loin.
Processes. 11 (10), 1-11, (cikkazonosító: 2822), 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Chemical Engineering (miscellaneous)
Q3 Bioengineering
Q3 Process Chemistry and Technology
2022
7.
Répás, Z., Győri, Z., Boros, L. G.: A deutérium tartalom jelentősége a táplálkozásban.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Programfüzet és Összefoglalók. Szerk.: Biró Lajos, Gelensér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 48, 2022. ISBN: 9786155606120
8.
Répás, Z., Győri, Z.: Determination of the nutrient content of crops from different countries.
ÉVIK. 68 (1), 3763-3778, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Food Science
9.
Répás, Z., Győri, Z.: Különböző országokból származó termések tápanyagtartalmának meghatározása.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 68 (1), 3746-3762, 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Food Science
10.
Szűts, V., Kelemen-Valkony, I., Ötvös, F., Répás, Z., Kovács, A., Tóth, L., Kiss, A. A., Lőrincz, Á., Szabó, B. P., Gajdán, K., Kertai, Z., Houshmand, N., Szűts, M., Obistioiu, D., Velciov, A. B., Halasy, K., Deim, Z., Deák, D., Gál, J., Csanádi, J., Domonkos, I.: Life style and structure differences between species of freshwater fish.
Med. Int. Rev. 30 (2(119)), 98-106, 2022.
2021
11.
Répás, Z., Győri, Z.: Különböző országokból származó termények magnéziumtartalmának meghatározása.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium =17th Hungarian Magnesium Symposium, Debreceni Egyetem DE Mezőgazdaság- Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 47, 2021.
12.
Répás, Z., Győri, Z.: Különböző országokból származó termények tápanyagtartalmának meghatározása.
In: XIII. Hungalimentaria konferencia 2021, WESSLING Hungary Kft., Budapest, 68-69, 2021.
13.
Lech, J. C., Dorfsman, S. I., Répás, Z., Krüger, T. P. J., Gyalai, I. M., Boros, L. G.: What to feed or what not to feed-that is still the question.
Metabolomics. 17 (102), 1-6, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry
Q2 Clinical Biochemistry
Q2 Endocrinology, Diabetes and Metabolism
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem