Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Ragályi, P.,
Takács, T.,
Soós, Á.,
Kovács, B.,
Dernovics, M.,
Lončarić, Z.,
Dobosy, P.,
Záray, G.,
Rékási, M.:
Quantitative analysis of selenium species in the edible parts of cabbage, carrot, tomato and green pea treated with selenate-enriched irrigation water.
Plant Soil. 496 (1-2), 341-360, 2024.
Soós, Á.,
Bódi, É.,
Várallyay, S.,
Molnár, S.,
Kovács, B.:
Microwave-assisted sample preparation of Hungarian raw propolis in quartz vessels and element analysis by ICP-OES and ICP-MS for geographical identification.
Talanta. 233, 1-13, 2021.
Both, E. B.,
Stonehouse, G. C.,
Lima, L. W.,
Fakra, S. C.,
Aguirre, B.,
Wangeline, A. L.,
Xiang, J.,
Yin, H.,
Jókai, Z.,
Soós, Á.,
Dernovics, M.,
Pilon-Smits, E. A. H.:
Selenium tolerance, accumulation, localization and speciation in a Cardamine hyperaccumulator and a non-hyperaccumulator.
Sci. Total Environ. 703, 1-12, 2020.
Fejes, B.,
Ouedraogo, J. P.,
Fekete, E.,
Karaffa, E. M.,
Flipphi, M.,
Soós, Á.,
Molnár, Á. P.,
Kovács, B.,
Kubicek, C. P.,
Tsang, A.,
Karaffa, L.:
The effects of external Mn2+ concentration on hyphal morphology and citric acid production are mediated primarily by the NRAMP-family transporter DmtA in Aspergillus niger.
Microb Cell Fact. 19 (1), 1-11, (cikkazonosító: 17), 2020.
Sumanszki, C.,
Kiss, E.,
Simon, E.,
Galgóczi, E.,
Soós, Á.,
Patócs, A.,
Kovács, B.,
Nagy, E. V.,
Reismann, P.:
Iodine and selenium status in adult PKU.
Endocrine Abstracts. 63, P781, 2019.
Soós, Á.,
Bódi, É.,
Várallyay, S.,
Molnár, S.,
Kovács, B.:
Mineral content of propolis tinctures in relation to the extraction time and the ethanol content of the extraction solvent.
LWT-Food Sci. Technol. 111, 719-726, 2019.
Sumanszki, C.,
Kiss, E.,
Simon, E.,
Galgóczi, E.,
Soós, Á.,
Patócs, A.,
Kovács, B.,
Nagy, E. V.,
Reismann, P.:
The Association of Therapy Adherence and Thyroid Function in Adult Patients with Phenylketonuria.
Ann. Nutr. Metab. 75 (1), 16-23, 2019.
Posta, J.,
Nagy, D.,
Csámer, Á.,
Soós, Á.,
Nyeste, E.,
Kovács, B.:
A kabai meteorit elemanalitikai vizsgálata.
In: Átfogó kutatások a kabai meteoriton : a kabai meteorit hullásának 160. évében rendezett nemzetközi konferencia előadásai : 2017. november 8. Református Kollégium, Debrecen. Szerk.: Nagy Mihály, Rózsa Péter, McIntosh Richard William, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 159-168, 2018, (Acta geographica ac geologica et meteorologica Debrecina. Acta Geoscientia Debrecina, ISSN 1788-4497 ; 1. különszám) ISBN: 9789633180532
Karaffa, L.,
Molnár, Á. P.,
Kolláth, I. S.,
Kovács, B.,
Soós, Á.,
Kubicek, C. P.,
Fekete, E.:
Aspergillus terreus itaconic acid fermentation technology reflects the physiological requirements of overflow metabolism.
In: 11th International Mycological Congress: Mycological Discoveries for a Better World : Abstract Book, Ana G. Méndez University, San Juan, Puerto Rico, 355-356, 2018.
Kolláth, I. S.,
Fekete, E.,
Karaffa, E. M.,
Soós, Á.,
Kovács, B.,
Karaffa, L.:
Effect of copper (Il) ions on itaconic acid prodoction by Aspergilius terreus.
In: VII. Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia 2018 absztraktkötet. Szerk.: Bódog Ferenc, Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzat, Pécs, 74, 2018. ISBN: 9789634292104
Várallyay, S.,
Veres, S.,
Bódi, É.,
Soós, Á.,
Kovács, B.:
Eltérő arzénformák hatása a fejlődés korai stádiumában lévő napraforgó növény (Helianthus annuus L.) szárazanyag produktumára, valamint foszfor-, kén- és mikroelem-koncentrációjára.
Növénytermelés. 67 (2), 57-73, 2018.
Bódi, É.,
Balláné Kovács, A.,
Várallyay, S.,
Soós, Á.,
Kovács, B.:
Growth of Green Pea by Effect of Molybdenum Treatments at Different Developmental Stages.
In: Scientific researches in food production, University of Debrecen - Proceedings of abstracts. Ed.: Béla Kovács, Nikolett Czipa, Ferenc Peles, Éva Bacskainé Bódi, Andrea Kántor, Flóra Mária Szabóné Petróczki, Loránd Alexa, Debreceni Egyetem, Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 17, 2018. ISBN: 9789634900412
Kovács, B.,
Nagy, K.,
Lévai, L.,
Várallyay, S.,
Soós, Á.,
Topa, E.,
Bódi, É.:
The Effect of Selenium Treatment on Maize and Sunflower Plants in Nutrient Solution and Soil-Plant System.
In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 38-39, 2018. ISBN: 9789634900245
Soós, Á.,
Tóth, N.,
Bódi, É.,
Várallyay, S.,
Molnár, S.,
Kovács, B.:
The effect of the preparation method on the physical and chemical characteristics of propolis tinctures.
Agrártud. Közl. 74, 163-168, 2018.
Soós, Á.,
Bódi, É.,
Várallyay, S.,
Molnár, S.,
Kovács, B.:
The Element Content of Propolis Tinctures by the Volume of the Extraction Solvent.
In: FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference : Abstract Book. Ed.: Zoltán Győri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 41, 2018. ISBN: 9789634900245