Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
The role of selenium in nutrition and the manufacturing of selenium-enriched milk.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 15 (1), 84-93, 2022.
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 1. rész = Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, Part 1 : A tirozin, a triptofán és a fenilalanin meghatározása = Determination of tyrosine, tryptophan and phenylalanine.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 66 (3), 3105-3116, 2020.
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Élelmiszerek aminosav összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel, 2. rész - A metionin, a cisztin, a lizin és az arginin meghatározása = Determination of amino acid composition of foods by photometric methods, Part 2 - Determination of methionine, cystine, lysine and arginine.
Elelmiszervizsgalati Kozlemen. 66 (4), 3177-3187, 2020.
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
A szelén szerepe a táplálkozásban; szelénnel dúsított tej és tejtermékek előállítása.
Magyar Állatorv. L. 141, 625-631, 2019.
Kiss, D.,
Juhászné Tóth, R.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Élelmiszer alapanyagok fehérjetartalmának és aminosav-összetételének meghatározása fotometriás módszerekkel.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 24, 2019. ISBN: 9786155606090
Zurbó, Z.,
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Prebiotikumok előállítása di- és trikarbonsavak, valamint a laktóz reakciójával.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 60, 2019. ISBN: 9786155606090
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Zurbó, Z.,
Csapó, J.:
Szelénnel dúsított tej előállítása.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIV. Vándorgyűlése programja és az előadások összefoglalói. Szerk.: Antal Emese, Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, 22, 2019. ISBN: 9786155606090
Juhászné Tóth, R.,
Csapó, J.:
A szelén szerepe az emberi táplálkozásban = Role of selenium in human nutrition.
In: Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek : Egészséges táplálkozás : Vidékfejlesztés Minőségi élelmiszerek : Egészséges környezet: Az agrártudományok és a vidékfejlesztés kihívásai a XXI. században. Szerk.: Irinyiné Oláh Katalin, Tóth Csilla, Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézet, Nyíregyháza, 56-57, 2018. ISBN: 9786155545818
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Nutritional Role of Selenium, Production of Selenium Enriched Milk.
In: One Health and Food Safety Conference Proceedings. Ed.: Rheinische Friedrich-Wilhelms-Universität, Deutsche Forschungsgemeinschaft, Bonn, 92, 2018.
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Production of selenium enriched cheese.
In: 9th Central European Congress on Food, Food Science for Well-being : Abstract book. Ed.: L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan, Lucia Blaga University of Sibiu Press, Sibiu, Romania, 147, 2018. ISBN: 9786061215461
Juhászné Tóth, R.,
Csapó, J.:
Production of selenium enriched milk and dairy products.
In: Abstract Book : FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 26-27, 2018. ISBN: 9789634900245
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Production of selenized milk.
In: Scientific researches in food production - 3rd meeting of young researchers from V4 countries - Conference Proceedings. Eds.: University of Debrecen, University of Debrecen, Debrecen, 21, 2018.
Juhászné Tóth, R.,
Kiss, D.,
Csapó, J.:
Szelénes tej előállítása.
In: Tavaszi szél konferencia 2018 Nemzetközi multidiszciplináris konferencia : Absztraktkötet. Szerk.: Keresztes Gábor, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 63, 2018. ISBN: 9786155586262