Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Karaffa, L.,
Molnár, Á. P.,
Kolláth, I. S.,
Kovács, B.,
Soós, Á.,
Kubicek, C. P.,
Fekete, E.:
Aspergillus terreus itaconic acid fermentation technology reflects the physiological requirements of overflow metabolism.
In: 11th International Mycological Congress: Mycological Discoveries for a Better World : Abstract Book, Ana G. Méndez University, San Juan, Puerto Rico, 355-356, 2018.
Kolláth, I. S.,
Fekete, E.,
Karaffa, E. M.,
Soós, Á.,
Kovács, B.,
Karaffa, L.:
Effect of copper (Il) ions on itaconic acid prodoction by Aspergilius terreus.
In: VII. Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia 2018 absztraktkötet. Szerk.: Bódog Ferenc, Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzat, Pécs, 74, 2018. ISBN: 9789634292104
Kolláth, I. S.,
Molnár, Á. P.,
Fekete, E.,
Karaffa, E. M.,
Soós, Á.,
Kovács, B.,
Kubicek, C. P.,
Karaffa, L.:
Production of itaconic acid from D-xylose by Aspergillus terreus.
In: Abstracts of the 5th Central European Forum for Microbiology. Ed.: K. Márialigeti, O. Dobay, Akadémiai Kiadó, Budapest, 136, 2017, (Acta Microbiologica et Immunologica Hungarica, ISSN 1217-8950 ; 64. (Suppl))