Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Természettudományi és Technológiai Kar. Biotechnológiai Intézet. Molekuláris Biotechnológiai és Mikrobiológiai Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Science and Technology. Biotechnológiai Intézet. Molekuláris Biotechnológiai és Mikrobiológiai Tanszék
Pfliegler, V. P.,
Imre, A.,
Pócsi, I.,
Debreceni Egyetem.:
PCR-fingerprinting of culturable yeasts from commercially obtained beers: a simple and engaging applied microbiological laboratory exercise.
micropublication Biology 2025 (2), 1-8, (cikkazonosító: 001381), 2025.
Németh, B.,
Imre, A.,
Rácz, H. V.,
Harmath, A.,
Murvai, K.,
Antunovics, Z.,
Pócsi, I.,
Kovács, R. L.,
Pfliegler, V. P.:
A Compendium of Saccharomyces yeasts with sequenced genomes.
In: A Magyar Mikrobiológiai Társaság 2024. évi Nagygyűlése : Absztraktok / Magyar Mikrobiológiai Társaság és az MMT Alapítványa, Magyar Mikrobiológiai Társaság és az MMT Alapítványa, Siófok, 72-73, 2024.
Németh, B.,
Harmath, A.,
Imre, A.,
Rácz, H. V.,
Murvai, K.,
Kovács, R. L.,
Pócsi, I.,
Pfliegler, V. P.:
A saccharomyces élesztők genomi kompendiuma: a vad izolátumoktól az ipari törzseken át a patogénekig.
In: Biotechnológia a Debreceni Egyetemen 2024 Szimpózium : Absztraktfüzet, Debrecen Egyetem, Debrecen, 47, 2024. ISBN: 9789634906612
Pfliegler, V. P.,
Kállai, Z.,
Toxeitova, A.,
Imre, A.,
Németh, B.,
Harmath, A.,
Pócsi, I.,
Debreceni Egyetem.:
Mead yeasts: a student research project at the University of Debrecen.
In: A Magyar Mikrobiológiai Társaság 2024. évi Nagygyűlése / Hungarian Society for Microbiology General Meeting 2024.: Absztraktok / Abstracts, Magyar Mikrobiológiai Társaság és az MMT Alapítványa, Siófok, 77-78, 2024.
Imre, A.,
Kovács, R. L.,
Tóth, Z.,
Majoros, L.,
Benkő, Z.,
Pócsi, I.,
Pfliegler, V. P.:
Variability of the probiotic yeast saccharomyces cerevisiae var. `BOULARDII` in genome, phenotype, and virulence.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : Abstarct Book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 38-39, 2022. ISBN: 9789634904687
Hyde, K. D.,
Dong, Y.,
Phookamsak, R.,
Jeewon, R.,
Bhat, D. J.,
Jones, E. B. G.,
Liu, N. G.,
Abeywickrama, P. D.,
Mapook, A.,
Wei, D.,
Perera, R. H.,
Manawasinghe, I. S.,
Pem, D.,
Bundhun, D.,
Karunarathna, A.,
Ekanayaka, A. H.,
Bao, D. F.,
Li, J.,
Samarakoon, M. C.,
Chaiwan, N.,
Lin, C. G.,
Phutthacharoen, K.,
Zhang, S. N.,
Senanayake, I. C.,
Goonasekara, I. D.,
Thambugala, K. M.,
Phukhamsakda, C.,
Tennakoon, D. S.,
Jiang, H. B.,
Yang, J.,
Zeng, M.,
Huanraluek, N.,
Liu, J. K. (.,
Wijesinghe, S. N.,
Tian, Q.,
Tibpromma, S.,
Brahmanage, R. S.,
Boonmee, S.,
Huang, S. K.,
Thiyagaraja, V.,
Lu, Y. Z.,
Jayawardena, R. S.,
Dong, W.,
Yang, E. F.,
Singh, S. K.,
Singh, S. M.,
Rana, S.,
Lad, S. S.,
Anand, G.,
Devadatha, B.,
Niranjan, M.,
Sarma, V. V.,
Liimatainen, K.,
Aguirre-Hudson, B.,
Niskanen, T.,
Overall, A.,
Alvarenga, R. L. M.,
Gibertoni, T. B.,
Pfliegler, V. P.,
Horváth, E.,
Imre, A.,
Alves, A. L.,
da Silva, S. A. C.,
Tiago, P. V.,
Bulgakov, T. S.,
Wanasinghe, D. N.,
Bahkali, A. H.,
Doilom, M.,
Elgorban, A. M.,
Maharachchikumbura, S. S. N.,
Rajeshkumar, K. C.,
Haelewaters, D.,
Mortimer, P. E.,
Zhao, Q.,
Lumyong, S.,
Xu, J.,
Sheng, J.:
Fungal diversity notes 1151-1276: taxonomic and phylogenetic contributions on genera and species of fungal taxa.
Fungal Divers. 100 (1), 5-277, 2020.