Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Süli, Á.:
Erjedést segítő anyagok és erjedésdinamika I..
In: 50 év a mezőgazdaság szolgálatában Tanulmánykötet Professzor Szűcsné Dr. Péter Judit 70. születésnapja tiszteletére. Szerk.: Bodnár Károly és Horváth József, SZTE MGK, Hódmezővásárhely, 24-31, 2016. ISBN: 9789633064894
Süli, Á.,
Béri, B.,
Csapó, J.:
A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételére.
Állatteny. Takarm. 64 (3), 164-177, 2015.
Q3
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q3
Water Science and Technology
2011
10.
Béri, B.,
Vargáné Visi, É.,
Lóki, K.,
Csapóné Kiss, Z.,
Süli, Á.,
Salamon, R. V.,
Csapó, J.:
Analysis of the fatty acid pattern of milk from current and rare cattle breeds.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4, 28-43, 2011.