EN HU

Süli Ágnes

Süli Ágnes

Teljes publikációs lista

2025
1.
Sárkány, P., Bagi, Z., Süli, Á., Kusza, S.: Challenges of Dermanyssus gallinae in poultry: biological insights, economic impact and management strategies.
Insects. 16 (1), 1-18, (cikkazonosító: 89), 2025.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Insect Science (2023)
2018
2.
Süli, Á., Garipoglu, A. V., Csapó, J., Béri, B., Vargáné Visi, É., Jónás, E.: Dietary manipulation to increase the concentration of n-3 fatty acids in milk fat.
Appl. Ecol. Environ. Res. 16 (2), 1553-1562, 2018.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agronomy and Crop Science
Q4 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
2017
3.
Monostori, T., Szarvas, A., Süli, Á., Váraljai, T., Pauk, J., Táborosiné Ábrahám, Z., Bráj, R., Marótiné Tóth, K.: Édesburgonya termesztéstechnológiai kutatások a Dél-Alföldön.
In: , Mezőgazda Kiadó, Budapest, 297-301, 2017. ISBN: 9789632867267
4.
Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Berecz, E.: Oilseeds as a perspective in the nutrition on dairy farm.
Lucr. Ştiint. Zootech. Biotehnol. 50 (2), 29-33, 2017.
2016
5.
Süli, Á.: Erjedést segítő anyagok és erjedésdinamika I..
In: 50 év a mezőgazdaság szolgálatában Tanulmánykötet Professzor Szűcsné Dr. Péter Judit 70. születésnapja tiszteletére. Szerk.: Bodnár Károly és Horváth József, SZTE MGK, Hódmezővásárhely, 24-31, 2016. ISBN: 9789633064894
2015
6.
Süli, Á., Béri, B., Csapó, J.: A takarmányozás hatása az állati termékekre, különös tekintettel a zsírsav-összetételére.
Állatteny. Takarm. 64 (3), 164-177, 2015.
2014
7.
Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Vargáné Visi, É., Borbélyné Varga, M.: Az olajos magvak felhasználásának lehetősége a tejelő tehenek takarmányozásában.
Agrártud. Közl. 57, 67-74, 2014.
2013
8.
Süli, Á., Béri, B., Csapó, J., Vargáné Visi, É.: A lenmag etetés hatása a tej zsírsavösszetételére.
Agrártud. Közl. 51, 45-50, 2013.
2012
9.
Csapó, J., Béri, B., Süli, Á., Vargáné Visi, É.: Colostrum and milk of different cattle breeds as amino acid source.
Acta Agric. Slov. 100 (Suppl.), 327-331, 2012.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q3 Water Science and Technology
2011
10.
Béri, B., Vargáné Visi, É., Lóki, K., Csapóné Kiss, Z., Süli, Á., Salamon, R. V., Csapó, J.: Analysis of the fatty acid pattern of milk from current and rare cattle breeds.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4, 28-43, 2011.
11.
Csapó, J., Lóki, K., Béri, B., Süli, Á., Vargáné Visi, É., Albert, C., Csapóné Kiss, Z.: Colostrum and milk of current and rare cattle breeds: protein content and amino acid composition.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4, 18-27, 2011.
12.
Vargáné Visi, É., Süli, Á., Béri, B., Csapóné Kiss, Z., Lóki, K., Salamon, R. V., Csapó, J.: Colostrum of current and rare cattle breeds: fatty acid pattern.
Acta Univ. Sapientiae, Alim. 4, 5-17, 2011.
2009
13.
Süli, Á., Béri, B.: A takarmányozás hatása a tej zsírsavösszetételére.
Anim. Welf. Etol. Tartástechnol. 5 (4), 255-262, 2009.
14.
Süli, Á., Béri, B.: Funkcionális élelmiszer-előállítás lehetősége szarvasmarhával.
Economica. 2 (1), 58-64, 2009.
15.
Süli, Á., Béri, B.: Hidegen sajtolt lenmag etetése szarvasmarhával.
Agrár- Vidékfejleszt. Szle. 4 (2), 157-162, 2009.
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem