EN HU

Kárnyáczki Zsuzsanna

Kárnyáczki Zsuzsanna

Teljes publikációs lista

2017
1.
Kárnyáczki, Z., Csanádi, J.: Texture profile properties, sensory evaluation, and susceptibility to syneresis of yoghurt prepared from lactose-free milk.
Acta Aliment. 46 (4), 403-410, 2017.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Food Science
2015
2.
Kárnyáczki, Z., Csanádi, J., Fenyvessy, J., Béri, B.: Kísérleti tejtermékek E-vitamin tartalmának vizsgálata.
Agrártud. Közl. 65, 49-52, 2015.
2014
3.
Kárnyáczki, Z., Óré-Sütő, B. V.: Tejtermékfejlesztés zsírsavösszetétel-módosítással.
Élelmvizsg. Közl. 60 (1), 58-67, 2014.
Folyóirat-mutatók:
Q4 Food Science
2012
4.
Gyimes, E., Csanádi, J., Szabó, P. B., Krisch, J., Gábor, M., Kovács, E., Horváth-Almássy, K., Baráné Herczegh, O., Fenyvessy, J., Kárnyáczki, Z., Szűcs, T., Tóth, Z., Véha, A.: Funkcionális élelmiszerek fejlesztése: Háttér és eredmények.
Élelm. Tud. Technol. 2, 6-14, 2012.
5.
Lendvai, E., Krisch, J., Kárnyáczki, Z., Fenyvessy, J., Tóth, Z., Csanádi, J.: Új szimbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése.
Tejgazdaság. 72 (1-2), 37-45, 2012.
2011
6.
Sütő, B. V., Kárnyáczki, Z., Béri, B.: Effect of vitemin E and Selenium supplementation on the antioxidant content of milk and dairy products in dairy cows.
J. Agric. Sci. 44, 9-12, 2011.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Q1 Animal Science and Zoology
Q3 Genetics
7.
Kárnyáczki, Z., Csanádi, J., Fenyvessy, J.: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
In: XVII. Ifjúsági Tudományos Fórum : Konferencia, Pannon Agrártudományi Egyetem Georgikon Mezőgazdaságtudományi Kar, Keszthely, [1-6], 2011. ISBN: 9789639639423
2010
8.
Csanádi, J., Kárnyáczki, Z., Bajúsz, I., Baráné Herczegh, O., Fenyvessy, J.: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd.
Rev. Fac. Eng. Analecta Tech. Szeged. 2-3, 36-43, 2010.
9.
Kárnyáczki, Z., Béri, B., Fenyvessy, J., Csanádi, J.: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei.
Agrártud. Közl. 40, 33-36, 2010.
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem