Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Nagy, N. E.,
Popovics, T.,
Tatárvári, K.,
Pepó, P.:
The effect of different fertilizer doses on the yield of soybean varieties cultivated in the Central Hungarian Region on the basis of the results of the cultivation technologies implemented in the VEKOP-2.1.1-15-2016-00177 tender.
Gradus. 8 (2), 9-17, 2021.
Bojté, C.,
Bojtor, C.,
Hajósné Novák, M.,
Illés, Á.,
Horváth, B.,
Lovász, C.,
Nagy, J.,
Czerődiné Kempf, L.,
Nagy, N. E.,
Tímár, E.,
Micsinai, A.:
A szója (Glycine max L.) vetőmagok genetikai homogenitás vizsgálata Maldi-TOF Készülékkel.
In: Hungalimentaria 2019 : "Ésszel a kosárba" : konferencia és kiállítás, Wessling Hungary Kft., Budapest, 24-25, 2019.
Bojté, C.,
Lovász, C.,
Tímár, E.,
Lajkó, L.,
Nagy, J.,
Nagy, N. E.,
Bodnár, K. B.,
Czerődiné Kempf, L.,
Horváth, B.,
Micsinai, A.,
Tóth, S. Z.:
Development of seed analyses by means of various matrix solutions and the MALDI-TOF MS technique.
Agrártud. Közl. 2019 (1), 53-57, 2019.
Nagy, N. E.,
Bojté, C.,
Tatárvári, K.:
Eltérő szójatermesztési technológiák összehasonlító elemzése az igen korai éréscsoportban.
Gradus. 6 (2), 47-52, 2019.
Nagy, N. E.,
Popovics, T.,
Bojté, C.,
Tatárvári, K.:
Napjainkban elfogadott helyes agrotechnológia hatása a közép-magyarországi régióban termesztett gmo mentes szójabab termésátlagára, fehérje- és olajtartalmára.
In: XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10. : Fenntartható agrárium és környezet, az Óvári Akadémia 200 éve - múlt, jelen, jövő. Szerk.: Szalka Éva, VEAB Agrártudományi Szakbizottság, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 302-308, 2018. ISBN: 9786155837159
Nagy, N. E.,
Pepó, P.,
Tatárvári, K.,
Bojté, C.:
Szójatermesztésben alkalmazható csávázó- és oltóanyagok hatása a termésátlagra és beltartalomra kisparcellás körülmények között.
In: XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10. : Fenntartható agrárium és környezet, az Óvári Akadémia 200 éve - múlt, jelen, jövő. Szerk.: Szalka Éva, VEAB Agrártudományi Szakbizottság, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 158-165, 2018. ISBN: 9786155837159
Nagy, N. E.,
Aranyi, N.,
Pepó, P.:
Investigation of soybean production with microbiological preparation the soil, in West Hungarian region.
Ann. Acad. Romanian Sci. Ser. Agric. Silvic. Vet. Med. Sci. 6 (1), 53-59, 2017.
Nagy, N. E.,
Pepó, P.,
Mándi, L.:
Különböző szója oltóanyagok hatásainak vizsgálata.
In: XXXVI. Óvári Tudományos Nap - Hagyomány és innováció az agrár- és élelmiszergazdaságban: Tudományos Nap Összefoglalók. Szerk.: Bali Papp Ágnes, Szalka Éva, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 209-217, 2016. ISBN: 9786155391798