The library will operate on a duty schedule between 22 December 2025 and 4 January 2026. During this period, it will be possible to upload publications, but all other services will be suspended.
Fazekas, M.,
Pesti-Asbóth, G.,
Bíróné Molnár, P.,
Nagy, A.,
Csótó, A.,
Stündl, L.,
Gálné Remenyik, J.:
A redox homeosztázisban szerepet játszó gének viselkedése tannin kezelés hatására.
In: A Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság XIII. Kongresszusa: Program és Összefoglalók. Szerk.: Máthé Csaba, Poór Péter, Blázovics Anna, Debreceni Egyetem, Debrecen, 13, 2025. ISBN: 9789634907367
Dobránszki, J.,
Hidvégi, N.,
Gulyás, A.,
Pesti-Asbóth, G.,
Bíróné Molnár, P.,
Forgács, I. N.,
Gálné Remenyik, J.:
Ultrasound enhances plant growth and development by altering the DNA methylation, mRNA transcription and hormonal balance.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : Abstract Book, Debreceni Egyetem, Printart-Press Kft., Debrecen, 20, 2022. ISBN: 9789634904687
Horváth, M.,
Pesti-Asbóth, G.,
Gálné Remenyik, J.,
Babinszky, L.:
Effect of dietary antioxidant supplementations on antioxidant parameters, rectal temperature, digestibility of nutrients, performance and chemical composition of meat in Cherry Valley type ducks under chronic heat stress.
Europ. Poult. Sci. 84, 1-15, 2020.
Horváth, M.,
Pesti-Asbóth, G.,
Gálné Remenyik, J.,
Babinszky, L.:
Effects of chronic heat stress on performance of meat type ducks.
In: Krmiva 2018 : Book of abstracts of the 25th International Conference. Ed.: Mario Modric, [s.n.], Zagreb, 39, 2018.
Jevcsák, S.,
Pesti-Asbóth, G.,
Bíróné Molnár, P.,
Gálné Remenyik, J.,
Murányi, E.,
Sipos, P.:
Egyes gabonafélék rezisztens keményítő tartalmának vizsgálata.
In: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLIII. Vándorgyűlése Program Füzet és az Előadások Összefoglalói. Szerk.: Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Magyar Táplálkozástudományi Társaság elnöke, Budapest, 30, 2018. ISBN: 97861556060609
Jevcsák, S.,
Pesti-Asbóth, G.,
Bíróné Molnár, P.,
Gálné Remenyik, J.,
Murányi, E.,
Diósi, G.,
Sipos, P.:
Total starch content and properties of two proso millet (Panicum miliaceum L.) varieties.
In: 9th Central European Congress on Food (CEFood). Food Science for Well-being. Ed.: L. Gaceu, M. Mironescu, G. Mohan, Lucian Blaga University of Sibiu Press, Sibiu, 139, 2018. ISBN: 9786061215461