Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Növénytudományi Intézet. Alkalmazott Növénybiológiai Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Crop Sciences. Alkalmazott Növénybiológiai Tanszék
Barna, D.:
Changes in artificial algal-bacterial communities at different CO2 concentrations.
In: 58th Croatian & 18th International Symposium on Agriculture : Book of Abstracts. Ed.: Klaudija Carović, Stanko Ivan Širić, University of Zagreb Faculty of Agriculture, Zagreb, 221, 2023, (ISSN 2459-5551)
Barna, D.,
Fári, M.,
Bákonyi, N.:
Response of artificial algal-bacterial consortia to elevated CO2 levels.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 53-53, 2022. ISBN: 9789634904687
Barna, D.,
Fári, M.,
Bákonyi, N.:
Lucerna barnalé hasznosítása alga-baktérium társkultúra táptalaj-összetevőjeként.
In: Absztraktkötet : Környezet, Egészség, Biztonság (EHS) Nemzetközi Szimpózium 2021, Debreceni Egyetem Műszaki Kar, Debrecen, 18, 2021.
Bákonyi, N.,
Kisvarga, S.,
Barna, D.,
Tóth, O. I.,
El-Ramady, H.,
Abdalla, N.,
Kovács, S.,
Rozbach, M.,
Fehér, C.,
Elhawat, N. A.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Fári, M.:
Chemical Traits of Fermented Alfalfa Brown Juice: Its Implications on Physiological, Biochemical, Anatomical, and Growth Parameters of Celosia.
Agronomy-Basel. 10 (2), 1-22, 2020.
Barna, D.,
Tóth, I. O.,
Fári, M.,
Bákonyi, N.:
Deproteinized plant juice as part of circular economy: A short review and brief experimental data.
Agrártud. Közl. 2, 23-26, 2020.
Csihon, Á.,
Gonda, I.,
Vámos, P.,
Barna, D.,
Holb, I.:
A preliminary study on some features of two new resistant apple cultivars in a multi-row planting system.
Int. J. Hortic. Sci. 25 (3-4), 11-14, 2019.
Barna, D.,
Tóth, I. O.,
Fári, M.,
Bákonyi, N.:
Stabilization of alfalfa phytoserum by lacto-fermentation.
In: A világ interdiszciplináris megközelítésben. Szerk.: Mező Ferenc, Mező Katalin, Mándy Zsuzsa, Debreceni Egyetem, Debrecen, 89-100, 2019. ISBN: 9789634901723
Kovács, S.,
Török, E.,
Tóth, I. O.,
Barna, D.,
Bákonyi, N.:
Tápiószelei-1' és 'Jozsó' lucernafajták hajtásának szövettani jellemzése és fitoszérumának tulajdonságai.
In: Növénynemesítés a 21. század elején: kihívások és válaszok : XXV. Növénynemesítési Tudományos Nap 2019. Szerk.: Karsai Ildikó, Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Tudományos Bizottsága, Budapest, 354-358, 2019. ISBN: 9789638351456
Bákonyi, N.,
Tóth, I. O.,
Barna, D.,
Fári, M.:
Előkísérletek a lucerna barnalé tartósítására bioipari hasznosítás céljából.
In: XXXVII. Óvári Tudományos Napok, 2018. november 9-10. : Fenntartható agrárium és környezet, az Óvári Akadémia 200 éve - múlt, jelen, jövő. Szerk.: Szalka Éva, VEAB Agrártudományi Szakbizottság, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 253-258, 2018. ISBN: 9786155837159
Bákonyi, N.,
Kovács, Z.,
Tóth, I. O.,
Barna, D.,
Fári, M.,
Alshaal, T. A. A. I.:
To study the secondary element contents (Ca, Mg, S) of deproteinized leaf juice of selected alfalfa varieties at different harvest time.
In: Arccal vagy háttal a jövőnek? : LX. Georgikon Napok, tanulmánykötet. Szerk.: Pintér Gábor, Zsiborács Henrik, Csányi Szilvia, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 11-15, 2018.