EN HU

Koroknai Judit Ágnes

Koroknai Judit Ágnes

Publication list

Uploaded publications:
59
Publications in DEA:
59
OA:
13
Date range:
2003-2025
2025
1.
Szatmári, P., Meier, O., Tóth, C., Koroknai, J., Makleit, P., Domokos-Szabolcsy, É., Veres, S., Fári, M.: A paprikatermés térfogatsűrűségének (Fruit Volume Density, FVD) összehasonlító elemzése kiegészítő LED világítás alkalmazásával.
Paradigmaváltás a növénynemesítésben. A magyar növénynemesítők válaszai a nemzetközi trendekre - Összefoglalók / szerk. Vida Gyula 138-138, 2025.
2.
Szatmári, P., Meier, O., Csilléry, G., Tóth, C., Koroknai, J., Makleit, P., Veres, S., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M.: Basic researches to support the cultivation of pepper microgreens.
Biotechnology at the University of Debrecen - 2025 International Symposium, Abstract book 2025, 56-56, 2025.
3.
Földvári, M., Koroknai, J., Domokos-Szabolcsy, É., Kaszás, L.: Csicsóka (Helianthus tuberosus L.) in vitro mikroszaporításának technológiai fejlesztése.
In: Paradigmaváltás a növénynemesítésben : A magyar növénynemesítők válaszai a nemzetközi trendekre. XXXI. Növénynemesítési Tudományos Napok - Összefoglalók. / (szerk.) Bóna Lajos, Kovács Szilvia, Molnár István, Pauk János, Polgár Zsolt, Veres Szilvia, Vida Gyula, Debreceni Egyetem, Debrecen, 106, 2025. ISBN: 9789634907190
4.
Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Tóth, C., Koroknai, J., Meier, O., Szatmári, P., Makleit, P., Veres, S.: Földi szimulációs űrnövénykutató eszközök a Debreceni Egyetem Biodrome-ban.
In: "Green Deal and agriculture: sustainability or competitive advantage" : Book of abstracts. Szerk.: Zoltán Molnár, Katalin Némethné Wurm, Albert Kázmér Faculty of Agricultural and Food Sciences, Széchenyi István University, Mosonmagyaróvár, 138, 2025. ISBN: 9786156443465
5.
Szatmári, P., Meier, O., Tóth, C., Koroknai, J., Makleit, P., Domokos-Szabolcsy, É., Veres, S., Fári, M.: Kutatások WBE űrpaprika előállítására biogyártáson alapuló BLSS rendszerben.
Doktoranduszok Fenntarthatósági Szimpóziuma - Absztraktkötet / szerk. Hajdú Péter 17-17, 2025.
6.
Kovács, Z., Kaszás, L., Koroknai, J., Fári, M., Veres, S., Alshaal, T. A. A. I., Elhawat, N. A., Domokos-Szabolcsy, É.: Optimzing selenium fertilization in Medicago sativa L.: Impacts on plant growth, Se uptake, and SeMet formation.
In: Plant Biology Europe 2025: Programme and Book of Abstracts, [s.n.], Budapest, 148, P-99, 2025. ISBN: 9786156833020
7.
Szatmári, P., Meier, O., Csilléry, G., Tóth, C., Koroknai, J., Fári, M., Makleit, P., Veres, S., Domokos-Szabolcsy, É.: Researches for the production of space peppers.
FoodConf - Conference on Food Science, Technology and Innovation; Book of abstracts / szerk. Ágnes Belák, Mónika Kovács, Lilla Szalóki-Dorkó, Krisztina Takács, László Baranyai 2025, 172-172, 2025.
8.
Földvári, M., Koroknai, J., Veres, S., Kovács, Z., Domokos-Szabolcsy, É., Kaszás, L.: Technological development of in vitro micropropagation of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.).
In: Plant Biology Europe 2025: Programme and Book of Abstracts, -, Budapest, 154, P-37, 2025. ISBN: 9786156833020
9.
Szatmári, P., Meier, O., Tóth, C., Koroknai, J., Makleit, P., Domokos-Szabolcsy, É., Veres, S., Fári, M.: Űrmissziók élelmiszer-ellátása: Paprika termesztése zárt rendszerekben.
Műszaki, Technológiai és Gazdasági Kihívások a XXI. században - Konferencia absztraktfüzet / szerk. Sárosi József, László Zsuzsanna, Nagy Valéria, Dobozi Réka 23-23, 2025.
2024
10.
Koroknai, J., Fári, M., Tóth, C., Faragó, E., Makleit, P., Veres, S., Domokos-Szabolcsy, É.: A paprika seed priming kutatás eredményei zárt rendszerű (BLSS) növénynevelésben.
11.
Kaszás, L., Kovács, Z., Elhawat, N. A., Koroknai, J., Fári, M., Cziáky, Z., Veres, S., Alshaal, T. A. A. I., Domokos-Szabolcsy, É.: A parlagfű, az amarant és a mungóbab biofinomítási potenciáljának feltárása.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 47, 2024. ISBN: 9789634906568
12.
Kaszás, L., Kovács, Z., Koroknai, J., Elhawat, N. A., Fári, M., Cziáky, Z., Alshaal, T. A. A. I., Domokos-Szabolcsy, É.: Identification of key parameters and phytochemical composition of fiber and brown juice by-products from green biomass of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.).
Biomass Bioenerg. 188, 1-11, (article identifier: 107332), 2024.
Journal metrics:
D1 Agronomy and Crop Science
D1 Forestry
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment
Q1 Waste Management and Disposal
13.
Kovács, Z., Kaszás, L., Veres, S., Koroknai, J., Elhawat, N. A., Alshaal, T. A. A. I., Domokos-Szabolcsy, É., Fári, M.: Lucerna levélfehérje-koncentrátum és zöldlé felhasználása: lisztkeverékek táplálkozástani, funkcionális és érzékszervi értékelése.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 52, 2024. ISBN: 9789634906568
2023
14.
Csatári, G., Koroknai, J., Basal, O., Görögh, P., Kovács, S.: Investigating the above-ground biomass values of sweet potatoes (Ipomoea batatas).
Agrártud. közl. 1, 35-39, 2023.
15.
Kovács, Z., Soós, Á., Kovács, B., Kaszás, L., Elhawat, N. A., Razem, M., Veres, S., Fári, M., Koroknai, J., Alshaal, T. A. A. I., Domokos-Szabolcsy, É.: Nutrichemical alterations in different fractions of multiple-harvest alfalfa (Medicago sativa L.) green biomass fortified with various selenium forms.
Plant Soil. 487 (1-2), 173-195, 2023.
Journal metrics:
D1 Plant Science
Q1 Soil Science
16.
Domokos-Szabolcsy, É., Alshaal, T. A. A. I., Koroknai, J., Kovács, S., Tóth, C., Csilléry, G., Jókai, Z., Matkovits, A., Makleit, P., Veres, S., Fári, M.: Phytochemical evaluation of the fruits and green biomass of determinate-type sweet pepper ( Capsicum annuum L. fasciculatum) grown in terrestrial bioregenerative life-support research facilities.
J. Plant Interact. 18 (1), 1-21, (article identifier: 2268118), 2023.
Journal metrics:
Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q2 Plant Science
2022
17.
Kovács, Z., Koroknai, J., Kaszás, L., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N. A., Alshaal, T. A. A. I.: Alfalfa-based green biorefinery: experiences and challenges based on a five-year project.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 63-63, 2022. ISBN: 9789634904687
18.
Fári, M., Tóth, C., Koroknai, J., Csilléry, G., Guttmann, K., Guttmann, G., Makleit, P., Veres, S.: Characterisation of volume utilization efficiency (vue) of the Hungarian space pepper cultivars grown in ground bioregenerative life-support facilities.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 56-56, 2022. ISBN: 9789634904687
19.
Domokos-Szabolcsy, É., Elhawat, N. A., Domingos, G. J., Kovács, Z., Koroknai, J., Bodó, E., Fári, M., Alshaal, T. A. A. I., Bákonyi, N.: Comparison of Wet Fractionation Methods for Processing Broccoli Agricultural Wastes and Evaluation of the Nutri-Chemical Values of Obtained Products.
Foods. 11 (16), 1-18, (article identifier: 2418), 2022.
Journal metrics:
Q1 Food Science
Q1 Health Professions (miscellaneous)
Q2 Health (social science)
Q2 Microbiology
Q1 Plant Science
20.
Kaszás, L., Kovács, Z., Koroknai, J., Alshaal, T. A. A. I., Elhawat, N. A., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Possible uses of jerusalem artichoke (Heliathus Tuberosus l.) for green biorefining.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 61-61, 2022. ISBN: 9789634904687
21.
Makleit, P., Tóth, C., Koroknai, J., Alshaal, T. A. A. I., Domokos-Szabolcsy, É., Bákonyi, N., Fári, M., Veres, S.: Research on the formulation of substrates, fertilizers and novel nutrient delivery methods for space pepper plant cultivation in ground and in microgravity.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 64-64, 2022. ISBN: 9789634904687
22.
Fári, M., Koroknai, J., Csilléry, G., Tóth, C., Veres, S., Domokos-Szabolcsy, É.: Space pepper breeding program at the University of Debrecen: challenges and results.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 57-57, 2022. ISBN: 9789634904687
23.
Kovács, S., Csatári, G., Domokos-Szabolcsy, É., Koroknai, J., Tóth, C., Göblös, S., Fehér, C., Makleit, P., Veres, S., Fári, M.: The green biomass of the Hungarian space peppers grown in ground bioregenerative life support facilities are useful for food and feed, and/or suitable for bioconversion?.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 62-62, 2022. ISBN: 9789634904687
2020
24.
Kovács, Z., Alshaal, T. A. A. I., Elhawat, N. A., Kaszás, L., Koroknai, J., Prokisch, J., Fári, M., Domokos-Szabolcsy, É.: Agronomic fortification to enhance the organic selenium content of alflafa green biomass.
In: 4th National Conference of Young Biotechnologists "FIBOK 2020" online conference : abstract book. Ed.: by Tünde Pusztahelyi, Levente Czeglédi, Éva Domokos-Szabolcsy, Tamás Emri, Debreceni Egyetem, Debrecen, 29, 2020. ISBN: 9789634902720
25.
Domokos-Szabolcsy, É., Kovács, Z., Kaszás, L., Koroknai, J., Fári, M.: Évelő növényi zöld biomassza, mint értékes fehérje és fitonutrines forrás = Green biomass of perennial crops as valuable source of protein and phytonutrients.
In: VII. Nemzetközi Tudományos Napok : 17 th International Scientific Days : A tudományos napok publikációi. Szerk.: Bujdosó Zoltán, Dinya László, Csernák József, Károly Róbert Nonprofit Kft., Gyöngyös, 298-305, 2020. ISBN: I9786155969027
DEENK University of Debrecen
© 2012 University of Debrecen