The library will operate on a duty schedule between 22 December 2025 and 4 January 2026. During this period, it will be possible to upload publications, but all other services will be suspended.
Földvári, M.,
Koroknai, J.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Kaszás, L.:
Csicsóka (Helianthus tuberosus L.) in vitro mikroszaporításának technológiai fejlesztése.
In: Paradigmaváltás a növénynemesítésben : A magyar növénynemesítők válaszai a nemzetközi trendekre. XXXI. Növénynemesítési Tudományos Napok - Összefoglalók. / (szerk.) Bóna Lajos, Kovács Szilvia, Molnár István, Pauk János, Polgár Zsolt, Veres Szilvia, Vida Gyula, Debreceni Egyetem, Debrecen, 106, 2025. ISBN: 9789634907190
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Tóth, C.,
Koroknai, J.,
Meier, O.,
Szatmári, P.,
Makleit, P.,
Veres, S.:
Földi szimulációs űrnövénykutató eszközök a Debreceni Egyetem Biodrome-ban.
In: "Green Deal and agriculture: sustainability or competitive advantage" : Book of abstracts. Szerk.: Zoltán Molnár, Katalin Némethné Wurm, Albert Kázmér Faculty of Agricultural and Food Sciences, Széchenyi István University, Mosonmagyaróvár, 138, 2025. ISBN: 9786156443465
Szatmári, P.,
Meier, O.,
Csilléry, G.,
Tóth, C.,
Koroknai, J.,
Fári, M.,
Makleit, P.,
Veres, S.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Researches for the production of space peppers.
FoodConf - Conference on Food Science, Technology and Innovation; Book of abstracts / szerk. Ágnes Belák, Mónika Kovács, Lilla Szalóki-Dorkó, Krisztina Takács, László Baranyai 2025, 172-172, 2025.
Földvári, M.,
Koroknai, J.,
Veres, S.,
Kovács, Z.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Kaszás, L.:
Technological development of in vitro micropropagation of Jerusalem artichoke (Helianthus tuberosus L.).
In: Plant Biology Europe 2025: Programme and Book of Abstracts, -, Budapest, 154, P-37, 2025. ISBN: 9786156833020
Q2
Renewable Energy, Sustainability and the Environment
Q1
Waste Management and Disposal
13.
Kovács, Z.,
Kaszás, L.,
Veres, S.,
Koroknai, J.,
Elhawat, N. A.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Fári, M.:
Lucerna levélfehérje-koncentrátum és zöldlé felhasználása: lisztkeverékek táplálkozástani, funkcionális és érzékszervi értékelése.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 52, 2024. ISBN: 9789634906568
Domokos-Szabolcsy, É.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Koroknai, J.,
Kovács, S.,
Tóth, C.,
Csilléry, G.,
Jókai, Z.,
Matkovits, A.,
Makleit, P.,
Veres, S.,
Fári, M.:
Phytochemical evaluation of the fruits and green biomass of determinate-type sweet pepper ( Capsicum annuum L. fasciculatum) grown in terrestrial bioregenerative life-support research facilities.
J. Plant Interact. 18 (1), 1-21, (article identifier: 2268118), 2023.
Kovács, Z.,
Koroknai, J.,
Kaszás, L.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Elhawat, N. A.,
Alshaal, T. A. A. I.:
Alfalfa-based green biorefinery: experiences and challenges based on a five-year project.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 63-63, 2022. ISBN: 9789634904687
Fári, M.,
Tóth, C.,
Koroknai, J.,
Csilléry, G.,
Guttmann, K.,
Guttmann, G.,
Makleit, P.,
Veres, S.:
Characterisation of volume utilization efficiency (vue) of the Hungarian space pepper cultivars grown in ground bioregenerative life-support facilities.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 56-56, 2022. ISBN: 9789634904687
Kaszás, L.,
Kovács, Z.,
Koroknai, J.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Elhawat, N. A.,
Fári, M.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Possible uses of jerusalem artichoke (Heliathus Tuberosus l.) for green biorefining.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 61-61, 2022. ISBN: 9789634904687
Makleit, P.,
Tóth, C.,
Koroknai, J.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Bákonyi, N.,
Fári, M.,
Veres, S.:
Research on the formulation of substrates, fertilizers and novel nutrient delivery methods for space pepper plant cultivation in ground and in microgravity.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 64-64, 2022. ISBN: 9789634904687
Fári, M.,
Koroknai, J.,
Csilléry, G.,
Tóth, C.,
Veres, S.,
Domokos-Szabolcsy, É.:
Space pepper breeding program at the University of Debrecen: challenges and results.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 57-57, 2022. ISBN: 9789634904687
Kovács, S.,
Csatári, G.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Koroknai, J.,
Tóth, C.,
Göblös, S.,
Fehér, C.,
Makleit, P.,
Veres, S.,
Fári, M.:
The green biomass of the Hungarian space peppers grown in ground bioregenerative life support facilities are useful for food and feed, and/or suitable for bioconversion?.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 62-62, 2022. ISBN: 9789634904687
Domokos-Szabolcsy, É.,
Kovács, Z.,
Kaszás, L.,
Koroknai, J.,
Fári, M.:
Évelő növényi zöld biomassza, mint értékes fehérje és fitonutrines forrás = Green biomass of perennial crops as valuable source of protein and phytonutrients.
In: VII. Nemzetközi Tudományos Napok : 17 th International Scientific Days : A tudományos napok publikációi. Szerk.: Bujdosó Zoltán, Dinya László, Csernák József, Károly Róbert Nonprofit Kft., Gyöngyös, 298-305, 2020. ISBN: I9786155969027
Biotechnology at the University of Debrecen - 2025 International Symposium, Abstract book
Doktoranduszok Fenntarthatósági Szimpóziuma - Absztraktkötet / szerk. Hajdú Péter
FoodConf - Conference on Food Science, Technology and Innovation; Book of abstracts / szerk. Ágnes Belák, Mónika Kovács, Lilla Szalóki-Dorkó, Krisztina Takács, László Baranyai
Biotechnology at the University of Debrecen - 2025 International Symposium, Abstract book
Doktoranduszok Fenntarthatósági Szimpóziuma - Absztraktkötet / szerk. Hajdú Péter
FoodConf - Conference on Food Science, Technology and Innovation; Book of abstracts / szerk. Ágnes Belák, Mónika Kovács, Lilla Szalóki-Dorkó, Krisztina Takács, László Baranyai
Foods
Journal of Plant Interactions
Kertgazdaság
Kertgazdaság = Horticulture
Kertészet és szőlészet
Műszaki, Technológiai és Gazdasági Kihívások a XXI. században - Konferencia absztraktfüzet / szerk. Sárosi József, László Zsuzsanna, Nagy Valéria, Dobozi Réka
Pannonian Plant Biotechnology Workshops : Book of abstracts and programme / [ed. by] Ervin Balázs, Peter Ruckenbauer
Paradigmaváltás a növénynemesítésben. A magyar növénynemesítők válaszai a nemzetközi trendekre - Összefoglalók / szerk. Vida Gyula