The library will operate on a duty schedule between 22 December 2025 and 4 January 2026. During this period, it will be possible to upload publications, but all other services will be suspended.
Thank you for your understanding.
Bákonyi Nóra
Name:
Bákonyi Nóra
Affiliation:
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Növénytudományi Intézet. Alkalmazott Növénybiológiai Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Crop Sciences. Alkalmazott Növénybiológiai Tanszék
Simon, D.,
Csüllög, K.,
Bákonyi, N.:
PGPB és mikroalgák, mint potenciális biológiai talajfungicidek szerepe a talajból fertőző egyes veszélyes kórokozók elleni védekezésben.
In: 25. Kolozsvári Biológus Napok Kivonatfüzet : Zilele Biologice din Cluj, ed. 25-a : Volum de abstracte : 25th Biology Days Abstracts.. Eds.: Pap Péter László, Fenesi Annamária, Kovács Levente, Babes-Bolyai Tudományegyetem, Magyar Biológiai és Ökológiai Intézet, Kolozsvár, 119, 2025.
Domokos-Szabolcsy, É.,
Veres, S.,
Kovács, S.,
Bákonyi, N.,
Makleit, P.,
Elhawat, N. A.,
Kovács, Z.,
Kaszás, L.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Fári, M.:
From crops in field to space plants grown in ground bioregenerative life-support facilities: the potential of green biorefining with reflecting the environmental challenges.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 22-22, 2022. ISBN: 9789634904687
Cheradil, A. E. B. D.,
Bákonyi, N.,
Csótó, A.:
Microalgae: a biological tool for plant protection.
In: 27. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum : Program és Összefoglalók. Szerk.:: Kövics György, Tarcali Gábor, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 46, 2022.
Makleit, P.,
Tóth, C.,
Koroknai, J.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Domokos-Szabolcsy, É.,
Bákonyi, N.,
Fári, M.,
Veres, S.:
Research on the formulation of substrates, fertilizers and novel nutrient delivery methods for space pepper plant cultivation in ground and in microgravity.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 64-64, 2022. ISBN: 9789634904687
Barna, D.,
Fári, M.,
Bákonyi, N.:
Response of artificial algal-bacterial consortia to elevated CO2 levels.
In: Biotechnology at the University of Debrecen - 2022 International Symposium : abstarct book, Faculty of Science and Technology, Department of Molecular Biotechnology and Microbiology, Institute of Biotechnology and Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Central Laboratory of Agricultural and Food Products, Debrecen, 53-53, 2022. ISBN: 9789634904687
Barna, D.,
Fári, M.,
Bákonyi, N.:
Lucerna barnalé hasznosítása alga-baktérium társkultúra táptalaj-összetevőjeként.
In: Absztraktkötet : Környezet, Egészség, Biztonság (EHS) Nemzetközi Szimpózium 2021, Debreceni Egyetem Műszaki Kar, Debrecen, 18, 2021.
Barna, D.,
Kisvarga, S.,
Kovács, S.,
Csatári, G.,
Tóth, I. O.,
Fári, M.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Bákonyi, N.:
Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants.
Plants-Basel. 10 (6), 1-15, (article identifier: 1076), 2021.
Bákonyi, N.,
Kisvarga, S.,
Barna, D.,
Tóth, O. I.,
El-Ramady, H.,
Abdalla, N.,
Kovács, S.,
Rozbach, M.,
Fehér, C.,
Elhawat, N. A.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Fári, M.:
Chemical Traits of Fermented Alfalfa Brown Juice: Its Implications on Physiological, Biochemical, Anatomical, and Growth Parameters of Celosia.
Agronomy-Basel. 10 (2), 1-22, (article identifier: 247), 2020.
Barna, D.,
Tóth, I. O.,
Fári, M.,
Bákonyi, N.:
Deproteinized plant juice as part of circular economy: A short review and brief experimental data.
Agrártud. Közl. 2, 23-26, 2020.