EN HU

Dudás László

Publication list

2023
1.
László, Z., Dudás, L., Ragán, P., Kocsis, I. A., Sándor, Z.: Ökológiai jelentőségű másodvetés hatása a talaj tömörödöttségére.
In: Talajvédelem, Talajtani Kutatás és Oktatás a Digitális Mezőgazdaság korában, Talajtani Vándorgyűlés Hódmezővásárhely, Talajvédelmi Alapítvány, Magyar Talajtani Társaság, SZTE Mezőgazdasági Kar, Hódmezővásárhely, 135-147, 2023. ISBN: 9786150191775
2010
2.
Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: A hazai zöldségtermelés megújítása.
Gazdálkodás. 54 (7), 806-811, 2010.
2007
3.
Dudás, L., Galambosi, B.: A csalán, mint alternatív élelmiszernövény.
Agrártud. közl. 27, 68-70, 2007.
4.
Fári, M., Hodossi, S., Dudás, L., Budapesti Corvinus Egyetem (Budapest): A magyar zöldségágazat megújításának kiemelt jelentőségű területei.
In: Lippay János - Ormos Imre - Vas Károly Tudományos Ülésszak : 2007. november 7-8., Budapest : összefoglalók / [rend., közread. a] Budapesti Corvinus Egyetem, Inkart Kft., Budapest, 290-291, 2007.
5.
Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: A paradicsomfajták változatos világa.
Agroinform. 16 (8), 20-21, 2007.
6.
Nemeskéri, E., Dudás, L.: A vándorfólia növeli a termésbiztonságot és a jövedelmezőséget.
Agroinform. 16 (4), 20-21, 2007.
7.
Dudás, L.: A zöldségfélék táplálkozási jelentősége.
In: A zöldségtermesztés biológiai alapjai. Szerk.: Terbe István, InterClaster Kht., [Kecskemét], 42-49, 2007. ISBN: 9789639773141
8.
Dudás, L.: Biológiai érettségben betakarított étkezési paprikák.
In: Agrárképzés a Dél-Alföldön. Piaci ismereteken alapuló versenyképes zöldségtermesztés (Szántóföldi zöldségtermesztés). Szerk.: Hodossi Sándor, InterClaster Kht., [Kecskemét], 98-101, 2007.
9.
Oláh, J., Ledóné Darázsi, H., Krecz, Á., Parragh, D., Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: Comparative study of heirloom tomato varietes.
Int. J. Hortic. Sci. 13 (4), 31-33, 2007.
10.
Dudás, L.: Hőigény.
In: Agrárképzés a Dél-Alföldön. A zöldségtermesztés biológiai alapjai. Szerk.: Terbe István, InterClaster Kht., [Kecskemét], 89-95, 2007.
11.
Dudás, L., Holb, I., Fári, M.: Kápia típusú étkezési paprikafajták organikus termesztése szabadföldön agroszövetes talajtakarással.
Zöldségtermesztés. 38 (3), 24-27, 2007.
12.
Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: Legfontosabb zöldségnövényeink egyike.
Agroinform. 16 (12), 15, 2007.
13.
Dudás, L.: Paprika.
In: A zöldségtermesztés biológiai alapjai. Szerk.: Terbe István, InterClaster Kht., [Kecskemét], 28-30, 2007. ISBN: 9789639773141
14.
Dudás, L.: Paprikáink éréséről és szedéséről.
Agroinform. 16 (3), 20, 2007.
15.
Hodossi, S., Dudás, L., Fári, M.: Zöldségtermesztésünk korszerűsítésének indokai és a fejlesztés lehetséges irányai.
In: Ágazatspecifikus innováción alapuló projektek generálása a zöldség termékpályán c. interaktív konferencia. Szerk.: Felföldi János, Szabó Erika, Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum, Debrecen, 51-57, 2007, (Szaktanácsadási füzetek, 1588-8665 ; 16.)
2006
16.
Veres, Z., Domokos-Szabolcsy, É., Dudás, L., Koroknai, J., Zsiláné André, A., Fári, M., Holb, I.: Effect of Culture Vessels on the Biomass Production and Total Antioxidant Capacity in Pea Seedlings Germinated under Pam-System.
Acta horticulturae. 725, 517-521, 2006.
Journal metrics:
Q3 Horticulture
2005
17.
Zsiláné André, A., Dudás, L., Szarvas, P., Lakatos, L., Fári, M., Kováts, Z.: Agroszövettel takart egynyári virágágyások előzetes értékelése Debrecenben.
In: "Lippay János - Ormos Imre -Vas Károly" Tudományos Ülésszak: Összefoglalók Élelmiszertudományi Kar / Balla Csaba, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, Budapest, 102-103, 2005. ISBN: 9635033427
18.
Zsiláné André, A., Dudás, L., Szarvas, P., Lakatos, L., Fári, M., Kováts, Z.: Költségcsökkentő módszerek tanulmányozása az egynyári virágágyások létrehozásánál és fenntartásánál.
Bot. Közl. 92 (1-2), 213, 2005.
2004
19.
Domokos-Szabolcsy, É., Kovács, B., Veres, Z., Dudás, L., Szarvas, P., Koroknai, J., Zsiláné André, A., Holb, I., Fári, M.: Nátrium-szelenát hatása zöldségnövények in vitro csírázására foto-autotróf tenyészetekben.
In: "Szelén az élettelen és élő természetben" Kerekasztal Konferencia, -, Gödöllő, 10, 2004.
2003
20.
Veres, Z., Domokos-Szabolcsy, É., Koroknai, J., Dudás, L., Holb, I., Nyéki, J., Fári, M.: Hungarian fruits and vegetables of anti-oxidant activity as functional foods.
Int. J. Hortic. Sci. 9 (3-4), 14-22, 2003.
DEENK University of Debrecen
© 2012 University of Debrecen