Virchea, L. I.,
Frum, A.,
Georgescu, C.,
Pecsenye, B.,
Máthé, E.,
Mironescu, M.,
Crăciunas, M. T.,
Totan, M.,
Tănăsescu, C.,
Gligor, F. G.:
An Overview of the Bioactivity of Spontaneous Medicinal Plants Suitable for the Improvement of Lung Cancer Therapies.
Pharmaceutics. 17 (3), 1-39, (article identifier: 336), 2025.
Aregawi, L. G.,
Csiki, Z.:
Effects of ginger supplementation on quality of life in patients with functional dyspepsia: an open-label, clinical trial.
Advances in Integrative Medicine. [Epub ahead of print], (article identifier: 100477), 2025.
Nagy, R.,
Pál, A.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
extraction of free and bound polyphenols from brans of sorghum bicolor using different solvents.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 14, 1-7, (article identifier: 10906), 2025.
Q1
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
(2024)
Q1
Aquatic Science
(2024)
Q1
Agronomy and Crop Science
(2024)
Q2
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
(2024)
2024
7.
Neamtu, A. A.,
Maghiar, T. A.,
Turcuş, V.,
Maghiar, P. B.,
Căpraru, A. M.,
Lazar, B. A.,
Dehelean, C. A.,
Pop, O. L.,
Neamtu, C.,
Totolici, B. D.,
Máthé, E.:
A comprehensive view on the impact of chlorogenic acids on colorectal cancer.
Curr. Issues Mol. Biol. 46 (7), 6783-6804, 2024.
Aszalósné Balogh, R.,
Nagy, V.,
Csatári, G.,
Burzán, J.,
Diósi, G.,
Veres, S.,
Nagy, B. M.,
Máthé, E.,
Kovács, S.:
Analysis of the lignin content of barley and wheat-based BSG = Analiza zawartości ligniny w BSG na bazie jęczmienia i pszenicy.
In: XXI School of Fermentation Technology. Ed.: Aleksander Poreda, School of Fermentation Technology, Krakow, 96-97, 2024.
Khalfalla, M. A. R.,
Zsombik, L.,
Győri, Z.:
Assessing Crude Protein Levels and Microelement Concentrations of Flour Grain Yield of Sorghum bicolor (L .) Moench Cultivars.
Agrobiodivers Improv Nutr, Health Life Qual. 8 (1), 9-16, 2024.
Répás, Z.,
Győri, Z.:
Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world's leading database.
Eur. Food Res. Technol. 250, 1031-1042, 2024.
Khalfalla, M. A. R.,
Zsombik, L.,
Győri, Z.:
Cultivating Crops as Alternative Protein Sources: Exploring Three Diverse Cereal Grain Varieties.
Georgikon Agricul. 28 (Suppl.2), 2024.
Sipos, P.,
Törős, G.,
Hajdú, P.,
Prokisch, J.:
Élelmiszertechnológiai fejlesztések a Debreceni Egyetem MÉK-en.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 82, 2024. ISBN: 9789634906568
Khalfalla, M. A. R.,
Zsombik, L.,
Győri, Z.:
Exploring Potassium and Sodium Composition in Hungarian Sorghum Grains as Key Markers of Cereal Grain Quality.
An. Uni. Oradea Fasc. Ecotoxi. Zooteh. Tehno. Industr. Alimentara. 23, 121-127, 2024.
Khalfalla, M. A. R.:
Exploring the Impacts of Climate Change on the Nutritional Properties and Food Security of Various Cereal Grains.
In: Exploring the World of Cereal Crops. Ed.: Timothy J. Tse, IntechOpen, London, 1-14, 2024, (ISSN 3029-052X) ISBN: 9780854667482
Mihali, C.,
Mizeranschi, A. E.,
Ilie, D. E.,
Cziszter, L. T.,
Neamt, R.,
Anton, A. Ș.,
Máthé, E.,
Pecsenye, B.,
Bota, V.,
Turcuş, V.:
Genomic Variability Survey in Ilex aquifolium L., with Reference to Four Insular Populations from Eastern Europe.
Int. J. Mol. Sci. 25 (24), 1-17, (article identifier: 13593), 2024.
Khalfalla, M. A. R.,
Zsombik, L.,
Diósi, G.,
Győri, Z.:
Implications of husking process on the nutritional composition of sorghum grains: diverse varieties and regions.
Int. J. Food Sci. Technol. 59 (6), 3760-3772, 2024.
Pál, A.,
Nagy, R.,
Keczkó, P.,
Sipos, P.:
Különböző meggyfajták bioaktív hatóanyag tartalmának összehasonlítása.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet. Szerk.: Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 68, 2024. ISBN: 9789634906568
Baranyi, J.,
Pacza, T.,
Martins, M. L.,
Thakkar, S. K.,
Samuel, T. M.:
Modelling the temporal trajectories of human milk components.
BMC Pregnancy Childbirth. 24 (1), 1-13, (article identifier: 739), 2024.
Nagy, R.,
Kun-Nemes, A.,
Szőllősi, E.,
Bíróné Molnár, P.,
Cziáky, Z.,
Murányi, E.,
Sipos, P.,
Gálné Remenyik, J.:
Physiological potential of different Sorghum bicolor varieties depending on their bioactive characteristics and antioxidant potential as well as different extraction methods.
Heliyon. 10 (16), 1-17, (article identifier: 35807), 2024.
Khalfalla, M. A. R.,
Zsombik, L.,
Nagy, R.,
Győri, Z.:
Promoting the elemental profile of sorghum grain: Driving factors affecting nutritional properties under nitrogen fertilizer conditions.
Heliyon. 10 (7), 1-21, (article identifier: 28759), 2024.
Khalfalla, M. A. R.,
Zsombik, L.,
Győri, Z.:
Revealing Consequences of the Husking Process on Nutritional Profiles of Two Sorghum Races on the Male Sterility Line.
Foods. 13 (7), 1-18, (article identifier: 1100), 2024.
Héjja, M.,
Mihok, E.,
Alaya, A.,
György, É.,
Oláh, N. K.,
Máthé, E.:
Rügyalapú növényi kivonatok antimikrobiális hatásának vizsgálata.
In: II. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 32, 2024. ISBN: 9786156457431