The library will operate on a duty schedule between 22 December 2025 and 4 January 2026. During this period, it will be possible to upload publications, but all other services will be suspended.
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Táplálkozástudományi Intézet / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Nutrition
Kiss, A.,
Papp, V. A.,
Pál, A.,
Prokisch, J.,
Mirani, S.,
Tóth, E. B.,
Alshaal, T. A. A. I.:
Comparative study on antioxidant capacity of diverse food matrices: applicability, suitability and inter-correlation of multiple assays to assess polyphenol and antioxidant status.
Antioxidants. 14 (3), 1-21, (article identifier: 317), 2025.
Nagy, R.,
Pál, A.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
extraction of free and bound polyphenols from brans of sorghum bicolor using different solvents.
J. Microbiol. Biotech. Food Sci. 14, 1-7, (article identifier: 10906), 2025.
Pál, A.,
Nagy, R.,
Sipos, P.:
Kollagén és glicin alkalmazása meggylekvárban: újszerű lehetőségek a bőr és ízületek támogatására.
In: Doktoranduszok Fenntarthatósági Szimpóziuma 2025 : Absztraktkötet. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 79, 2025. ISBN: 9786156457660
Pál, A.,
Nagy, R.,
Keczkó, P.,
Sipos, P.:
Különböző meggyfajták bioaktív hatóanyag tartalmának összehasonlítása.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet. Szerk.: Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 68, 2024. ISBN: 9789634906568
Kiss, A.,
Pál, A.,
Hajdú, P.,
Kiss, D.:
Magas hozzáadott értékű sütőipari fejlesztések megalapozása bioaktív komponensekben gazdag alapanyagok és adalékok funkcionális jellegének elemzésével.
In: 39. Óvári Tudományos Nap : Konferencia : "Az agrár-, élelmiszer- és vidékgazdaság kihívásai" : Absztrakt kötet. Szerk.: Molnár Zoltán, Némethné Wurm Katalin, Széchenyi István Egyetem Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar, Mosonmagyaróvár, 69-70, 2023. ISBN: 9786156443243