Mohammed, E. A. H.,
Fehér, M.,
Bársony, P.,
Pál, K.:
Alteration of the gut microbiome of the common carp (Cyprinus carpio L., 1758) mediated by probiotics and yeast prebiotic.
In: The 3rd International Electronic Conference on Animals / Clive J. C. Phillips; Colin G. Scanes; Michael Hässig, MDPI, Online, 89, 2025.
Pandita, G.,
Sharma, S.,
Oommen, I. E.,
Madaan, N.,
Bhosale, Y.,
Nagy, V.,
Shaikh, A. M.,
Kovács, B.:
A comprehensive review on the potential of ultrasound for blue food protein extraction, modification and impact on bioactive properties.
Ultrason. Sonochem. 111, 1-13, (article identifier: 107087), 2024.
Aszalósné Balogh, R.,
Nagy, V.,
Furkó, L.,
Fekete, I.,
Kovács, S.:
A kövér porcsin, mint gyomnövény élelmiszeriparba való bekapcsolhatóságának vizsgálata = Exploring the potential of purslane as a weed for the food industry.
In: XX. Tiszántúli Agrártudományi Napok : Absztraktkötet / (szerk.) Veres Szilvia, Stündl László, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 11, 2024. ISBN: 9789634906568
Aszalósné Balogh, R.,
Nagy, V.,
Csatári, G.,
Burzán, J.,
Diósi, G.,
Veres, S.,
Nagy, B. M.,
Máthé, E.,
Kovács, S.:
Analysis of the lignin content of barley and wheat-based BSG = Analiza zawartości ligniny w BSG na bazie jęczmienia i pszenicy.
In: XXI School of Fermentation Technology. Ed.: Aleksander Poreda, School of Fermentation Technology, Krakow, 96-97, 2024.
Q1
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
9.
Tamás, J.,
Stündl, L.,
Harsányi, E.,
Nagy, A.:
Decision-making practice of implementing an integrated urban environmental control system in a rapidly industrializing city.
In: 100 years of soil science - past achievements and future challenges : Centennial Celebration and Congress of the International Union of Soil Sciences : Abstract book / Sara Marinari, Giuseppe Corti, Edoardo A.C. Costantini, Italian Society of Soil Science, Florence, 238 (ID ABS WEB: 137643), 2024.
Divya, S.,
Pandey, V. K.,
Dixit, R.,
Rustagi, S.,
Suthar, T.,
Atuahene, D.,
Nagy, V.,
Ungai, D.,
Ahmed, A. E. M.,
Kovács, B.,
Shaikh, A. M.:
Exploring the Phytochemical, Pharmacological and Nutritional Properties of Moringa oleifera: A Comprehensive Review.
Nutrients. 16 (19), 1-22, (article identifier: 3423), 2024.
Khalfalla, M. A. R.,
Zsombik, L.,
Diósi, G.,
Győri, Z.:
Implications of husking process on the nutritional composition of sorghum grains: diverse varieties and regions.
Int. J. Food Sci. Technol. 59 (6), 3760-3772, 2024.
Furkó, L.:
Középpontban a fenntarthatóság: kövér porcsin (Portulaca oleracea l.), mint rejtett természeti erőforrás élelmiszeriparba való bekapcsolhatóságának vizsgálata.
In: XXV. MÉTE Tudományos Diákköri Konferencia : Programfüzet és Összefoglaló Kötet. Szerk.: Hajdú Péter; Fekete István, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 42, 2024. ISBN: 9789634906230
Csatári, G.,
Aszalósné Balogh, R.,
Nagy, V.,
Kovács, S.:
Mungóbab és amaránt növények zöld biomasszájából keletkező présrostban rejlő biológiai értékek vizsgálata.
In: II. Magyar Agrártudományi Doktoranduszok Szimpóziuma. Szerk.: Hajdú Péter, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 67, 2024. ISBN: 9786156457431
Nagy, V.,
Aszalósné Balogh, R.,
Csatári, G.,
Burzán, J.,
Kovács, S.,
Veres, S.,
Máthé, E.,
Nagy, B. M.,
Diósi, G.:
Sieve analysis of Barley-based BSG for food applications = Analiza sitowa BSG na bazie jęczmienia do żywności.
In: XXI School of Fermentation Technology. Ed.: Aleksander Poreda, School of Fermentation Technology, Krakow, 98-99, 2024.
Q2
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q1
Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1
Paleontology
Q2
Space and Planetary Science
20.
Gashi, N.,
Fauszt, P.,
Dávid, P.,
Szőke, Z.,
Gálné Remenyik, J.,
Stündl, L.,
Paholcsek, M.:
The Role of Soil Microbiome on Wheat Nutritional Profile.
In: Proceedings of the 30th International Symposium on Analytical and Environmental Problems. Ed.: Tünde Alapi, Róbert Berkecz, István Ilisz, University of Szeged, Szeged, 267, 2024. ISBN: 9789636880095
Q1
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
22.
Mironescu, M.,
Josan, C.,
Mironescu, I.,
Georgescu, C.,
Jevcsák, S.,
Máthé, E.:
Use of chocolate as support for natural bioactive ingredients.
In: The 23rd International Conference Life Sciences for Sustainable Development: Book of Abstracts / University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine of Cluj-Napoca, University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine, Cluj-Napoca, 49, 2024, (ISSN 2392-6937)
Nagy, R.,
Murányi, E.,
Bíróné Molnár, P.,
Szepesi, J.,
Győri, Z.,
Veres, S.,
Gálné Remenyik, J.,
Sipos, P.:
Assessment of Bioactive Profile of Sorghum Brans under the Effect of Growing Conditions and Nitrogen Fertilization.
Agriculture-Basel. 13 (4), 1-17, (article identifier: 760), 2023.
Ali, S.,
Abbas, G.,
Rashid, S.,
Fatima, A.,
Malik, A.,
Ali, D.,
Bijoro, M. H.,
Hashmi, U. B.,
Rahim, R. A.,
Hussain, S.,
Ali, K.,
Memon, J.,
Khourshid, J.:
Biological Performance in Black Fin Seabream, Acanthopagrus berda (Forsskal, 1775) by Using Two Different Protein-Based Diets in Seawater Earthen Ponds.
Sarhad J. Agric. 39 (3), 632-640, 2023.