Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Proteomill – lucerna alapú fehérjetermékeket és egyéb növényi termékeket előállító termesztési és feldolgozási technológia, valamint mintaüzem kialakítása
Barna, D.,
Kisvarga, S.,
Kovács, S.,
Csatári, G.,
Tóth, I. O.,
Fári, M.,
Alshaal, T. A. A. I.,
Bákonyi, N.:
Raw and Fermented Alfalfa Brown Juice Induces Changes in the Germination and Development of French Marigold (Tagetes patula L.) Plants.
Plants-Basel. 10 (6), 1-15, (cikkazonosító: 1076), 2021.
Barna, D.,
Tóth, I. O.,
Fári, M.,
Bákonyi, N.:
Deproteinized plant juice as part of circular economy: A short review and brief experimental data.
Agrártud. Közl. 2, 23-26, 2020.
Barna, D.,
Tóth, I. O.,
Fári, M.,
Bákonyi, N.:
Stabilization of alfalfa phytoserum by lacto-fermentation.
In: A világ interdiszciplináris megközelítésben. Szerk.: Mező Ferenc, Mező Katalin, Mándy Zsuzsa, Debreceni Egyetem, Debrecen, 89-100, 2019. ISBN: 9789634901723
Kovács, S.,
Török, E.,
Tóth, I. O.,
Barna, D.,
Bákonyi, N.:
Tápiószelei-1' és 'Jozsó' lucernafajták hajtásának szövettani jellemzése és fitoszérumának tulajdonságai.
In: Növénynemesítés a 21. század elején: kihívások és válaszok : XXV. Növénynemesítési Tudományos Nap 2019. Szerk.: Karsai Ildikó, Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztályának Növénynemesítési Tudományos Bizottsága, Budapest, 354-358, 2019. ISBN: 9789638351456
Veres, S.,
Makleit, P.,
Csajbók, J.,
Gáspár, S.,
Simkó, A.,
Fári, M.:
Lucerna genotípusok fiziológiai sokféleségének értékelése Physiological values of different lucerne (Medicago sativa L.) genotypes.
In: LIX. Georgikon Napok Konferenciakiadványa : A múlt mérföldkövei és a jövő kihívásai: 220 éves a Georgikon. Szerk.: Nagy Zita Barbara, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 580-584, 2017. ISBN: 9789639639898