Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Kovács, B.,
Csapó, J.:
Az élelmiszervizsgálatok műszeres analitikai módszerei.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 255 p., 2015.
ISBN: 9789634738312
Karaffa, E. M.,
Bérczesné Szojka, A.:
Bacterial and yeast molecular biology.
University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food Science and Environmental Management Institute of Food Science, Debrecen, 48 p., 2015.
ISBN: 9789634738305
Karaffa, E. M.,
Peles, F.:
Élelmiszer minőség és biztonság mikrobiológiai vonatkozásai.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 150 p., 2015.
ISBN: 9789634738329
Sipos, P.:
Hungarikumok és tájjellegű élelmiszerek előállítása.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, Debrecen, 97 p., 2015.
ISBN: 9789634738336