EN HU

Kormosné Koch Krisztina

Kormosné Koch Krisztina

Teljes publikációs lista

2015
1.
Kormosné Koch, K.: Distinctiveness of Hungarian Gastronomy: theoretical textbook.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 99 p., 2015.
2013
2.
Urfi, P., Kormosné Koch, K., Hoffmann, A., Sárdi, K.: Comparative cost analysis of organic and conventional farming in Hungary.
Commun. Soil Sci. Plant Anal. 44 (1-4), 703-710, 2013.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science
Q3 Soil Science
2012
3.
Urfi, P., Hoffmann, A., Kormosné Koch, K., Nagy, A. S.: Profit factors in Organic Farming.
In: A Bihar-hegység és a Nyírség talajvédelmi stratégiájának kidolgozása az EU direktívák alapján : konferenciakötet. Szerk.: Lazányi János, Pető Károly, Debreceni Egyetem Agrártudományi Centrum, Debrecen, 68-87, 2012.
2010
4.
Kormosné Koch, K., Borsos, J., Ráthonyi-Ódor, K.: Környezet, tudat, gazdálkodás.
Szaktudás Kiadó Ház, Budapest, 160 p., 2010. ISBN: 9789639935563
2008
5.
Borsos, J., Lapis, M., Nábrádi, A., Felföldi, J., Kormosné Koch, K., Jávor, A.: Az öko és intenzív juhtartás gazdasági vizsgálata.
Biokultúra. 19 (1), 25-26, 2008.
6.
Kormosné Koch, K.: Az ökológiai gazdálkodás életképességének elemzése különböző támogatási szinteken.
Agrártud. közl. 29, 111-118, 2008.
7.
Kormosné Koch, K.: Az ökológiai gazdálkodás Magyarországon.
In: Mezőgazdasági szaktanácsadás. Szerk.: Nagy Adrián, Nábrádi András, Campus, Debrecen, 227-242, 2008. ISBN: 9789639822054
2004
8.
Kormosné Koch, K.: Az őszi búza és napraforgó termesztésének gazdasági kérdései az ökológiai gazdálkodás feltételei mellett.
Agrártud. közl. 2004 (Suppl.), 61-64, 2004.
2003
9.
Nagy, A. S., Darabos, É., Kondorosi, F., Kormosné Koch, K., Dékán Tamásné, O. I., Rózsa, A., Grasselli, N., Kozár, L., Kárpáti, L.: Vállalkozások finanszírozása.
Campus Kiadó, Debrecen, 137 p., 2003. ISBN: 9638642416
2002
10.
Kormosné Koch, K.: A biogazdálkodás gazdasági kérdései Magyarországon.
In: Innováció, a tudomány és a gyakorlat egysége az ezredforduló agráriumában. Szerk.: Jávor András; Berde Csaba, Debreceni Egyetem, Szent István Egyetem, Debrecen, 99-103, 2002. ISBN: 9639274259
11.
Szűcs, I., Grasselli, N., Kormosné Koch, K., Békefi, E.: Az EU Halászati Termékeinek piaca és működtetése.
In: A Magyar Halászat az Európai Uniós csatlakozás küszöbén / Orosz Sándor, Bardócz Tamás, Szűcs István, Grasseli Norbert, Koch Krisztina, Békefi Emese, Péterfy Miklós, Urbányi Béla, Haltermelők Országos Szövetsége, Budapest, 21-33, 2002.
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem