The library will operate on a duty schedule between 22 December 2025 and 4 January 2026. During this period, it will be possible to upload publications, but all other services will be suspended.
Ortega, A. D. S. V.,
Babinszky, L.,
Oriedo, O. H.,
Csernus, B.,
Ozsváth, X. E.,
Czeglédi, L.,
Oláh, J.,
Szabó, C.:
Impact of heat stress length and dietary antioxidant supplementation on the nutrient digestibility, metabolism and immune response of fattening pigs.
Annals of Agricultural Sciences. 68 (1), 87-96, 2023.
Lugata, J. K.,
Oláh, J.,
Ozsváth, X. E.,
Knop, R.,
Angyal, E.,
Szabó, C.:
Effects of DL and L-Methionine on Growth Rate, Feather Growth, and Hematological Parameters of Tetra-SL Layers from 1-28 Days of Age.
Animals (Basel). 12 (15), 1-11, (article identifier: 1928), 2022.
Ortega, A. D. S. V.,
Babinszky, L.,
Ozsváth, X. E.,
Oriedo, O. H.,
Oláh, J.,
Szabó, C.:
Effects of heat stress and high dietary antioxidant supplementation on the ileal digestibility of nutrients and certain minerals in pigs.
In: 30th International Symposium Animal Science Days : Book of Abstracts. Ed.: Vladimir Brajković, University of Zagreb Faculty of Agriculture, Zagreb, 75, 2022. ISBN: 9789538276361
Q4
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q4
Water Science and Technology
9.
Ortega, A. D. S. V.,
Babinszky, L.,
Ozsváth, X. E.,
Oriedo, O. H.,
Szabó, C.:
The Effect of Heat Stress and Vitamin and Micro-Mineral Supplementation on Some Mineral Digestibility and Electrolyte Balance of Pigs.
Animals (Basel). 12 (3), 1-9, (article identifier: 386), 2022.
Ortega, A. D. S. V.,
Babinszky, L.,
Ozsváth, X. E.,
Oriedo, O. H.,
Oláh, J.,
Szabó, C.:
Effects of antioxidant supplementation on the growth performance of pigs exposed to heat stress.
In: Scientific Conference of PhD. Students of FAFR, FBFS and FHLE SUA in Nitra with international participation : Proceedings of Abstracts. Ed.: Monika Tóthová, Judita Lidiková, Kristína Candráková, Dominik Holly, Slovak University of Agriculture in Nitra, Slovakia, Nitra, 44, 2021. ISBN: 9788055222424
Ozsváth, X. E.,
Keszler, I.,
Rigó, K.,
Pál, K.:
Real-Time PCR készülék bevezetése a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal debreceni laboratóriumában Salmonella kimutatás céljából = [Introduction of a real-time PCR instrument in the Debrecen laboratory of the National Food Chain Safety Office for Salmonella detection].
Elelmiszervizsgalati Kozlemenyek. 65 (3), 2591-2605, 2019.
Czeglédi, L.,
Simon, Á.,
Csernus, B.,
Tisza, Á.,
Ozsváth, X. E.,
Csősz, É.,
Gulyás, G.:
A hipofízis adenilát cikláz aktiváló polipeptid előfordulása tejelő tehenek plazmájában = Occurence of pituiraty adenylate cyclase-activating polypeptide in the plasma of dairy cows.
In: XXXVII. Óvári Tudományos Nap, Fenntartható agrárium és környezet, az Óvári Akadémia 200 éve - múlt, jelen, jövő, Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 90-91, 2018. ISBN: 9786155837142