EN HU

Juhász Péter

Juhász Péter

Publication list

2017
1.
Csorvási, É., Fehér, M., Juhász, P., Stündl, L., Bársony, P.: Bioaktív takarmány-kiegészítők hatása intenzíven nevelt pontyivadék (Cyprinus carpio) termelési paramétereire.
Halászatfejlesztés. 36, 53-64, 2017.
2.
Juhász, P., Lengyel, S., Udvari, Z., Nagy, S. A., Stündl, L.: Optimised selenium enrichment of Artemia Sp. Feed to improve red drum (Sciaenops Ocellatus) larvae rearing.
Acta Biol. Hung. 68 (3), 255-266, 2017.
Journal metrics:
Q3 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q3 Environmental Science (miscellaneous)
Q4 Neurology
2015
3.
Tóth, N., Gyüre, P., Juhász, P., Juhász, L.: A nagy kárókatona táplálék vizsgálatának újabb eredményei a Hortobágyi Halgazdaság Zrt. halastavairól.
Agrártud. közl. 2015 (65), 75-80, 2015.
4.
Csorvási, É., Zaheri, A. S., Fehér, M., Juhász, P., Stündl, L., Bársony, P.: Bioaktív takarmány-kiegészítők hatása intenzíven nevelt pontyivadék (Cyprinus carpio) termelési paramétereire.
Agrártud. közl. 65, 35-41, 2015.
5.
Csorvási, É., Fehér, M., Juhász, P., Stündl, L., Bársony, P.: Bioaktív takarmány-kiegészítők hatása intenzíven nevelt pontyivadék (Cyprinus carpio) termelési paramétereire.
In: XXXIX. Halászati Tudományos Tanácskozás Szarvas, 2015. május 20-21.. Szerk.: Rónyai András, Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Halászati Kutatóintézet, Szarvas, 28, 2015, (ISSN 0230-8312)
6.
Csorvási, É., Juhász, P., Fehér, M., Stündl, L., Bársony, P.: Különböző tartástechnológiákban nevelt kétnyaras pontyok vágási paramétereinek összehasonlítása.
In: XXXIX. Halászati Tudományos Tanácskozás Szarvas, 2015. május 20-21.. Szerk.: Rónyai András, Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Halászati Kutatóintézet, Szarvas, 45, 2015, (ISSN 0230-8312)
7.
Csorvási, É., Juhász, P., Fehér, M., Pintér, G., Stündl, L., Bársony, P.: The Comparison of Carcass Parameters of Table Size Common Carp (Cyprinus Carpio) at Different Feeding Technologies.
In: World Aquaculture Society Meetings, World Aquaculture Society, Jeju, 103, 2015.
2014
8.
Tóth, N., Gyüre, P., Juhász, P., Juhász, L.: A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. területéről származó nagy kárókatonák halfogyasztásának elemzése.
In: XXXVIII. Halászati Tudományos Tanácskozás Programfüzet : Szarvas 2014. május 28-29, Halászati és Öntözési Kutatóintézet, Szarvas, 23, 2014, (ISSN 0230-8312)
9.
Csorvási, É., Juhász, P., Fehér, M., Nemes, I., Stündl, L., Takácsné Hájos, M., Bársony, P.: A kísérleti akvapónia rendszer tervezésének és működtetésének gyakorlati tapasztalatai.
Agrártud. közl. 57, 27-32, 2014.
10.
Juhász, P., Bársony, P., Stündl, L.: A nanoszelén alkalmazása a vörös árnyékhal (Sciaenops ocellatus) ivadék és lárvanevelésében.
Halászat. 107 (1), 24-28, 2014.
11.
Juhász, P., Fehér, M., Csorvási, É., Bársony, P., Gálné Remenyik, J., Sztrik, A., Prokisch, J., Stündl, L.: A nanoszelén kiegészítés hatása a vörös árnyékhal (Sciaenops ocellatus) termelési paramétereire és nyomelem felvételére.
Agrártud. közl. 57, 43-48, 2014.
12.
Fehér, M., Baranyai, E., Simon, E., Juhász, P., Csorvási, É., Bársony, P., Stündl, L.: Esszenciális nyomelemek alkalmazása a barramundi (Lates calcarifer) ivadéknevelésében.
Agrártud. Közl. 57, 33-38, 2014.
13.
Juhász, P., Fehér, M., Csorvási, É., Bársony, P., Stündl, L.: Nanoszelénnel dúsított artemia alkalmazása a vörös árnyékhal (Sciaenops Ocellatus) lárvanevelésében.
In: XXXVIII. Halászati Tudományos Tanácskozás Programfüzet : Szarvas 2014. május 28-29, Halászati és Öntözési Kutatóintézet, Szarvas, 20, 2014, (ISSN 0230-8312)
2013
14.
Tóth, N., Gyüre, P., Juhász, P., Juhász, L.: Adatok a kárókatona állományviszonyairól és táplálkozásáról a hortobágyi halgazdaság zrt. Halastavain.
In: XXXVII. Halászati Tudományos Tanácskozás : Szarvas, 2013. május 23-24, Halászati és Öntözési Kutatóintézet, Szarvas, 63, 2013, (ISSN 0230-8312)
15.
Tóth, N., Lupsán, R., Juhász, P., Gyüre, P., Juhász, L.: A haltenyésztés termelési biztonságát veszélyeztető kárókatona (Phalacrocorax carbo) állományának alakulása a Hortobágyi Halgazdáság területén.
Pisces Hung. 7, 113-118, 2013.
16.
Fehér, M., Baranyai, E., Bársony, P., Juhász, P., Csorvási, É., Stündl, L.: A takarmány mikroelem kiegészítésének hatása a barramundi (Lates calcarifer) lárva, illetve ivadék termelési paramétereire és egyöntetűségére.
In: XXXVII. Halászati Tudományos Tanácskozás, 2013. május 22-23, Halászati és Öntözési Kutatóintézet, Szarvas, 17, 2013, (ISSN 0230-8312)
17.
Juhász, P., Prokisch, J., Csorvási, É., Petes, K., Nemes, I., Bársony, P., Stündl, L.: A takarmány nanoszelén kiegészítésének hatása a vörös árnyékhal (Sciaenops ocellatus) termelési paramétereire és testösszetételére.
In: XXXVII. Halászati Tudományos Tanácskozás : Szarvas, 2013. május 23-24, Halászati és Öntözési Kutatóintézet, Szarvas, 18, 2013, (ISSN 0230-8312)
18.
Petes, K., Juhász, P., Nemes, I., Bársony, P., Csorvási, É., Stündl, L.: Az óriás édesvízi garnéla (Macrobrachium rosenbergii) termelési lehetőségei Magyarországon.
In: XXXVII. Halászati Tudományos Tanácskozás, 2013. május 22-23, Halászati és Öntözési Kutatóintézet, Szarvas, 33, 2013, (ISSN 0230-8312)
19.
Gyüre, P., Juhász, L., Tóth, N., Juhász, P.: Conservation of and management of bird species at the fishponds of Hortobágy (Hungary).
In: 31st IUGB Congress : Programme and abstract book, [S.n.], [Brussels], 284, 2013.
20.
Nemes, I., Juhász, P., Petes, K., Csorvási, É., Bársony, P., Stündl, L.: Intenzív halnevelő rendszerek környezetterhelésének csökkentési lehetősége akvapónia alkalmazásával.
In: XXXVII. Halászati Tudományos Tanácskozás, 2013. május 22-23, Halászati és Öntözési Kutatóintézet, Szarvas, 31, 2013, (ISSN 0230-8312)
21.
Juhász, P., Bársony, P., Stündl, L.: Intenzív, recirkulációs rendszerű haltermelő egységek bemutatása.
In: A "Debreceni fejlődés és környezet" konferencia írásos anyagainak összefoglalói : elektronikus dokumentum : Debrecen, 2013. június 25-26.. Szerk.: Balla Zoltán, DE AGTC Kerpely Kálmán Szakkollégium, Debrecen, 16, 2013. ISBN: 9786155183843
22.
Juhász, P., Bársony, P., Csorvási, É., Szűcs, I., Gálné Remenyik, J., Stündl, L.: Különböző zsírtartalmú tápok etetésének hatása a hibrid csíkos sügér termelési paramétereire és húsminőségére.
Agrártud. közl. 51, 33-37, 2013.
23.
Juhász, P., Prokisch, J., Sztrik, A., Gálné Remenyik, J., Csorvási, É., Bársony, P., Stündl, L.: The effect of the nano-selenium supplemented feed to the production parameters and body composition of the red drum (Sciaenops ocellatus).
24.
Juhász, P., Fehér, M., Bársony, P., Csorvási, É., Szűcs, I., Stündl, L.: The effect of the purging time on the dose and fillet yield of barramundi and hybrid striped bass.
In: 48th Croatian and 8th International Symposium on Agriculture : Book of Abstracts : 17th-22nd February 2013, Dubrovnik, Croatia. Ed.: Sonja Marić, Zdenko Lončarić, Faculty of Agriculture University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, Dubrovnik, 232, 2013. ISBN: 9789537871079
2012
25.
Fehér, M., Baranyai, E., Bársony, P., Juhász, P., Stündl, L.: A hallárvák számára élő eleségként szolgáló Artemia sp. dúsítása kobalttal, cinkkel és mangánnal, mint kedvező élettani hatású mikroelemmel.
In: XXXVI. Halászati Tudományos Tanácskozás : Szarvas, 2012. május 23-24, Halászati és Öntözési Kutatóintézet, Szarvas, 50, 2012, (ISSN 0230-8312)
DEENK University of Debrecen
© 2012 University of Debrecen