Csorvási, É.,
Juhász, P.,
Fehér, M.,
Pintér, G.,
Stündl, L.,
Bársony, P.:
The Comparison of Carcass Parameters of Table Size Common Carp (Cyprinus Carpio) at Different Feeding Technologies.
In: World Aquaculture Society Meetings, World Aquaculture Society, Jeju, 103, 2015.
Fehér, M.,
Baranyai, E.,
Bársony, P.,
Juhász, P.,
Csorvási, É.,
Stündl, L.:
A takarmány mikroelem kiegészítésének hatása a barramundi (Lates calcarifer) lárva, illetve ivadék termelési paramétereire és egyöntetűségére.
In: XXXVII. Halászati Tudományos Tanácskozás, 2013. május 22-23, Halászati és Öntözési Kutatóintézet, Szarvas, 17, 2013, (ISSN 0230-8312)
Juhász, P.,
Prokisch, J.,
Csorvási, É.,
Petes, K.,
Nemes, I.,
Bársony, P.,
Stündl, L.:
A takarmány nanoszelén kiegészítésének hatása a vörös árnyékhal (Sciaenops ocellatus) termelési paramétereire és testösszetételére.
In: XXXVII. Halászati Tudományos Tanácskozás : Szarvas, 2013. május 23-24, Halászati és Öntözési Kutatóintézet, Szarvas, 18, 2013, (ISSN 0230-8312)
Gyüre, P.,
Juhász, L.,
Tóth, N.,
Juhász, P.:
Conservation of and management of bird species at the fishponds of Hortobágy (Hungary).
In: 31st IUGB Congress : Programme and abstract book, [S.n.], [Brussels], 284, 2013.
Juhász, P.,
Fehér, M.,
Bársony, P.,
Csorvási, É.,
Szűcs, I.,
Stündl, L.:
The effect of the purging time on the dose and fillet yield of barramundi and hybrid striped bass.
In: 48th Croatian and 8th International Symposium on Agriculture : Book of Abstracts : 17th-22nd February 2013, Dubrovnik, Croatia. Ed.: Sonja Marić, Zdenko Lončarić, Faculty of Agriculture University of Josip Juraj Strossmayer in Osijek, Dubrovnik, 232, 2013. ISBN: 9789537871079
Fehér, M.,
Baranyai, E.,
Bársony, P.,
Juhász, P.,
Stündl, L.:
A hallárvák számára élő eleségként szolgáló Artemia sp. dúsítása kobalttal, cinkkel és mangánnal, mint kedvező élettani hatású mikroelemmel.
In: XXXVI. Halászati Tudományos Tanácskozás : Szarvas, 2012. május 23-24, Halászati és Öntözési Kutatóintézet, Szarvas, 50, 2012, (ISSN 0230-8312)