Zsigrai, G.,
Kneip, A.,
Zsembeli, J.,
Kovács, G.,
Tuba, G.,
Sinka, L.:
A Furmint és a Hárslevelű fajták vízfelhasználására gyakorolt alanyhatás vizsgálata eltérő típusú liziméterekben..
Szőlő-levél. 10 (4), 117-125, 2020.
Zsigrai, G.,
Juhász, C.:
Különböző ökológiai K- és Mn-lombtrágya készítmények hatásának összehasonlító vizsgálata a Tokaji Borvidéken: - a fürttömeg, a mustminőség és a levélnyél kémiai összetételének változásai.
Szőlő-levél 10 (5), 32-49, 2020.
Zsigrai, G.,
Balling, P.,
Juhász, C.:
A Teleki 5C és a Kober 125 AA hatása a Furmint T85-ös klón fejlődésére.
In: Az elmúlt évek kutatásai a Tokaji Borvidéken, 2017-2018.. Szerk.: Bihari Zoltán, Tokaji Kutatóintézet Nonprofit Kft., Tarcal, 19-25, 2018. ISBN: 9786150023007
Kremper, R.,
Zsigrai, G.,
Bertáné Szabó, E.,
Balláné Kovács, A.,
Loch, J.:
A talaj oldható cinktartalmának és a kukorica cinktartalmának változása a karcagi OMTK kísérletben.
In: A talajok térbeli változatossága, elméleti és gyakorlati vonatkozások : Talajtani Vándorgyűlés : Keszthely, 2014. szeptember 4-6.. Szerk.: Hernádi Hilda, Sisák István, Szabóné Kele Gabriella, Talajvédelmi Alapítvány ; Gödöllő : Magyar Talajtani Társaság, Budapest, 287-294, 2015. ISBN: 9789639639805
Tóth, I. O.,
Juhász, L.,
Kovács, S.,
Lisztes-Szabó, Z.,
Zsigrai, G.:
A Szatmári-sík néhány ligeterdő fragmentumának természeti állapotfelmérése.
In: X. Aktuális flóra- és vegetációkutatás a Kárpát-medencében. Szerk.: Schmidt Dávid, Kovács Miklós, Bartha Dénes, Nyugat-magyarországi Egyetem, Sopron, 197, 2014. ISBN: 9789633341537
Kremper, R.,
Zsigrai, G.,
Loch, J.:
Cink permetezőtrágyázás hatása a kukorica (Zea Mays L.) termésére és tápelem-összetételére.
Növénytermelés. 62 (1), 37-51, 2013.
Zsigrai, G.:
Az extenzív gazdálkodási rendszerek általános jellemzői, a természetvédelmi szempontból jelentős extenzív gyepgazdálkodási rendszerek.
In: Természetvédelmi élőhelykezelés. Szerk.: Kozák Lajos, Mezőgazda Kiadó, Budapest, 120-124, 2012. ISBN: 9789632866536
Ábrahám, É. B.,
Őri, N.,
Szabó, S.,
Zsigrai, G.:
Effects of whitening process on the quality of different grain sorghum hybrids.
Eur. J. Plant Sci. Biotech. 6, 90-93, 2012.