Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Diós, Á.,
Srinivasan, B.,
Gyimesi, J.,
Werkstetter, K.,
Valenta, R.,
Koletzko, S.,
Korponay-Szabó, I.:
Changes in Non-deamidated versus Deamidated Epitope Targeting and Disease Prediction during the Antibody Response to Gliadin and Transglutaminase of Infants at Risk for Celiac Disease.
Int. J. Mol. Sci. 23 (5), 1-16, (cikkazonosító: 2498), 2022.
Birinyi, Z.,
Réder, D.,
Diós, Á.,
Korponay-Szabó, I.,
Hunyadi-Gulyás, É.,
Florides, C. G.,
Juhász, A.,
Gell, G.:
Immunoanalytic investigation of grain proteins antigenic for celiac disease patients in an einkorn collection.
Food Chem. 371, 1-11, (cikkazonosító: 131148), 2022.
Diós, Á.,
Elek, R.,
Szabó, I.,
Horváth, S.,
Gyimesi, J.,
Király, R.,
Werkstetter, K.,
Koletzko, S.,
Fésüs, L.,
Korponay-Szabó, I.:
Gamma-gliadin specific celiac disease antibodies recognize p31-43 and p57-68 alpha gliadin peptides in deamidation related manner as a result of cross-reaction.
Amino Acids. 53 (7), 1051-1063, 2021.