EN HU

Vargas-Rubóczki Tímea

Vargas-Rubóczki Tímea
Kertészettudományi Intézet
tudományos segédmunkatárs 2018-

Teljes publikációs lista

2022
1.
Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Evaluation of bioactive compounds in leaf and root of five beetroot varieties.
Journal of Agriculture and Food Research. 7, 1-8, (cikkazonosító: 100280), 2022.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Agronomy and Crop Science
Q1 Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)
Q2 Food Science
2.
Kovácsné Madar, Á., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Microgreen leaf vegetable production by different wavelengths.
Agrártud. közl. 1, 79-84, 2022.
2021
3.
Sinka, L., Kovácsné Madar, Á., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Biostimulátorok alkalmazása paradicsom üvegházi termesztésénél.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojnich Viktor, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 25-26, 2021. ISBN: 9786156018069
2020
4.
Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Édesburgonya (Ipomoea batatas (L.) Lam.) fajták bioaktív anyagainak értékelése.
In: Oxidatív stressz és antioxidáns védekezés a növényvilágtól a klinikumig. Szerk.: Poór Péter, Mézes Miklós, Blázovics Anna, Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság, Budapest, 111-121, 2020. ISBN: 9786156203007
5.
Tóth, A. R., Tóthné Bogárdi, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition.
Int. j. hortic. sci. 26, 60-64, 2020.
2019
6.
Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Céklalevél mint lehetséges salátakeverék alapanyag.
Agrofórum. 30 (6), 144-146, 2019.
7.
Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Édesburgonya fajták ásványielem-tartalmának alakulása.
In: 16. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 11, 2019. ISBN: 9789639970960
8.
Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Édesburgonya fajták és hazai termesztésük lehetőségei.
Agrofórum. 30 (1), 36-39, 2019.
9.
Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T., Szabó, F. M., Kiss, A.: Effect of Environmentally Friendly Nutrition Supply on Stevia (Stevia rebaudiana B.) Production.
Notulae Botanicae. 47 (1), 201-206, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q3 Agronomy and Crop Science
Q2 Horticulture
Q3 Plant Science
10.
Kovácsné Madar, Á., Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Evaluation of different lettuce variaties by aquaponic and hydroponic technology.
In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 11, 2019.
11.
Tóth, A. R., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of industrial tomato genotypes in open-field production.
Acta Univ. Sapientiae. Agric. Environ. 11 (1), 109-116, 2019.
12.
Tóth, A. R., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Evaluation of industrial tomato genotypes on open field growing.
In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 21, 2019.
13.
Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Folic acid content of beetroot leaf and root by different growing stages and genotypes.
Agrártud. Közl. 1 (2), 115-119, 2019.
14.
Kovácsné Madar, Á., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Lettuce production in aquaponic and hydroponic systems.
Acta Univ. Sapientiae. Agric. Environ. 11 (1), 51-59, 2019.
2018
15.
Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Evaluation of mineral element content of beetroot during the different stages of the growing season.
Agrártud. Közl. 74, 459-469, 2018.
16.
Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Kézimunkaerő-szükséglet csökkentésének lehetőségei a zöldségtermesztésben.
Agrofórum. 29 (1), 44-46, 2018.
17.
Takácsné Hájos, M., Kovácsné Madar, Á., Rubóczki, T., Homoki, D., Stündl, L.: Különböző saláta fajták ásványielem tartalmának alakulása akvapóniás és hidropóniás termesztés mellett.
In: Alkalmazkodó vízgazdálkodás: Lehetőségek és kockázatok. Víztudományi Nemzetközi Konferencia. Konferencia kötet. Szerk.: Jakab Gusztáv, Tóth Attiláné, Csengeri Erzsébet, SZIE AGK Tessedik Campus, Szarvas, 197-203, 2018. ISBN: 9789632697369
18.
Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Leaf and root evaluation of bioactive compounds of different beetroot varieties.
Agrártud. Közl. 74, 135-139, 2018.
19.
Tóth, A. R., Tóthné Bogárdi, A., Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition.
In: Scientific researches in food production : Proceeding of abstracts, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 15, 2018.
2017
20.
Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T., Cottonaro, A.: Céklafajták ásványi elem tartalmának alakulása: A céklalevél értéke = Evaluation of mineral element content of beetroot varieties: The value of beetroot leaves.
In: 15. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 14-17, 2017. ISBN: 9789639970714
21.
Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Cékla fajták gazdasági értékmérő tulajdonságainak értékelése.
Agrártud. Közl. 72, 137-142, 2017.
22.
Rubóczki, T., Takácsné Hájos, M.: Gyökérzöldségfélék termesztésének lehetőségei környezetkímélő módszerrel.
Agrofórum. 28 (4), 170-171, 2017.
23.
Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: Új lehetőségek a torma termesztésében.
Agrofórum. 28 (1), 16-19, 2017.
2016
24.
Takácsné Hájos, M., Rubóczki, T.: A palántanevelés kockázati tényezői.
Agrofórum. 27 (11), 92-97, 2016.
25.
Rubóczki, T., Kincses, S., Takácsné Hájos, M., Csubák, M.: Dudarit talajkondicionáló készítmény hatásának vizsgálata talaj-növény rendszerben.
In: Talajtani Vándorgyűlés : "Okszerű talajhasználat - Talajvédelem", MAE Talajtani Társaság, Debrecen, 73, 2016.
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem