Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Tóth, A. R.,
Tóthné Bogárdi, A.,
Rubóczki, T.,
Takácsné Hájos, M.:
Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition.
Int. j. hortic. sci. 26, 60-64, 2020.
Tóth, A. R.,
Rubóczki, T.,
Takácsné Hájos, M.:
Evaluation of industrial tomato genotypes on open field growing.
In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 21, 2019.
Tóth, A. R.,
Tóthné Bogárdi, A.,
Rubóczki, T.,
Takácsné Hájos, M.:
Rheological evaluation of industrial tomato in raw and processed condition.
In: Scientific researches in food production : Proceeding of abstracts, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 15, 2018.
Raczkó, V.,
Tóth, A. R.,
Ujlaki, G.,
Rubóczki, T.,
Takácsné Hájos, M.:
Magnézium lombtrágyázás hatása paradicsom (Lycopersicon lycopersicum L.) és sztívia (Stevia rebaudiana B.) gazdasági értékmérő tulajdonságaira = The effect of Mg-leaf fertilization on the economical parameters of tomato (Lycopersicon lycopersicum L.) and stevia (Stevia rebaudiana B.).
In: 14. Magyar Magnézium Szimpózium : Program és összefoglalók, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 15-16, 2015. ISBN: 9789639970540