Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Yaseen, A. A.,
Kovácsné Madar, Á.,
Vojnovic, D.,
Takácsné Hájos, M.:
Examining the Optimal Amount of Moringa Leaf Extract to Improve the Morphological and Inner Quality of Cabbage (Brassica oleracea var. capitata).
J. Food Qual. 2023, 1-9, (cikkazonosító: 3210253), 2023.
Lelesz, J. É.,
Tamás, S.,
Homoki, D.,
Györkös, G. S.,
Kovácsné Madar, Á.:
Lombkezelés hatása mizuna (Brassica rapa var. japonica) gazdasági értékmérő tulajdonságaira és ásványi elem tartalmára akvapóniás rendszerben: Foliar fertilization's effect on the economic value and mineral content of mizuna (Brassica rapa var. japonica) growing in aquaponic system.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojnich Viktor, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 27-28, 2021. ISBN: 9786156018069
Kovácsné Madar, Á.,
Takácsné Hájos, M.:
Mikrozöldségek szerepe az ásványi anyag utánpótlásban = The role of microgreens in mineral supplementation.
In: 17. Magyar Magnézium Szimpózium. Szerk.: Takácsné Hájos Mária, Vojnich Viktor, Magyar Kémikusok Egyesülete, Budapest, 31-32, 2021. ISBN: 9786156018069
Kovácsné Madar, Á.,
Takácsné Hájos, M.:
Különböző zöldségfajokból előállított mikrogreenek bioaktív anyagainak értékelése = Evaluation of bioactive compounds of microgreens from different vegetable species.
In: XVII. Nemzetközi Tudományos Napok "Környezeti, gazdasági és társadalmi kihívások 2020 után" : Abstract Book. Szerk.: Bujdosó Zoltán, Dinya László, Csernák József, Eszterházy Károly Egyetem, Gyöngyös, 138, 2020. ISBN: 9789634961567
Kovácsné Madar, Á.,
Takácsné Hájos, M.:
Levélzöldség fajok beltartalmi értékeinek alakulása.
In: A Debreceni Egyetem Szakkollégiumainak I. Tudományos Konferenciája : Konferenciakötete. Szerk.: Dajnoki Krisztina; Felföldi János, DEGTK, Debrecen, 68-74, 2020. ISBN: 9789634902225
Kovácsné Madar, Á.,
Takácsné Hájos, M.,
Rubóczki, T.:
Evaluation of different lettuce variaties by aquaponic and hydroponic technology.
In: Vth Horticulture and Landscape Planning Conference from Transylvania. Ed.: Benedek Klára, Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem, Marosvásárhely, 11, 2019.
Kovácsné Madar, Á.,
Takácsné Hájos, M.:
Possible role of different leaf vegetables in the nutrition.
In: Innovation Challenges in the 21st Century = LXI. Georgikon Napok International Scientific Conference.. Eds.: Gábor Pintér, Szilvia Csányi, Henrik Zsiborács, University of Pannon-Georgikon Faculty, Keszthely, 53, 2019. ISBN: 9789633961292
Kovácsné Madar, Á.,
Takácsné Hájos, M.:
Possible role of different leaf vegetables in the nutrition = Különböző levélzöldség fajok lehetséges szerepe a táplálkozásban.
In: Innovációs kihívások a XXI. században : LXI. Georgikon Napok konferenciakötete. Szerk.: Pintér Gábor, Csányi Szilvia, Zsiborács Henrik, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely, 197-203, 2019. ISBN: 9789633961308
Kovácsné Madar, Á.,
Takácsné Hájos, M.,
Homoki, D.,
Stündl, L.:
Különböző saláta fajták értékelése eltérő termesztés mód mellett.
In: XVI. Nemzetközi Tudományos Napok : "Fenntarthatósági kihívások és válaszok" : Tanulmányok. Szerk.: Dinya László, Baranyi Aranka, EKE Líceum kiadó, Gyöngyös, 1177-1185, 2018. ISBN: 9786155621758
Kovácsné Madar, Á.,
Takácsné Hájos, M.,
Homoki, D.,
Stündl, L.:
Különböző saláta fajták értékelése eltérő termesztés mód mellett = evaluation lettuce variaties by different cultivation method.
In: XVI. Nemzetközi Tudományos Napok, "Fenntarthatósági kihívások és válaszok" Előadások és poszterek összefoglalói. Szerk.: Dinya László, Csernák József, EKE Líceum kiadó, Gyöngyös, 175, 2018. ISBN: 9786155621741
Kovácsné Madar, Á.,
Takácsné Hájos, M.,
Fehér, M.,
Stündl, L.:
Különbözö salátafajták értékelése eltérő vízikultúrás termesztéstechnológia mellett.
In: "Termőföldtől az asztalig" : A Tormay Béla Szakkollégium hallgatóinak tudományos eredményei. Szerk.: Illés Árpád, Bodnár Karina Bianka, Debreceni Egyetem Tormay Béla Szakkollégium, Debrecen, 37-43, 2018. ISBN: 9789634900092
Kovácsné Madar, Á.,
Takácsné Hájos, M.,
Fehér, M.,
Stündl, L.:
Termesztési módok hatása különböző saláta fajták hozamára és minőségére.
In: Tavaszi Szél Absztraktkötet / Keresztes Gábor, Doktoranduszok Országos Szövetsége DOSZ, Budapest, 60-61, 2018. ISBN: 9786155586262
Kovácsné Madar, Á.:
Különböző borsófajták vizsgálata vegyszermentes termesztésben.
In: "15 éves tehetséggondozás az agráriumba" A Tormay Béla Szakkollégium Hallgatóinak Tudományos Eredményei. Szerk.: Bodnár Karina Bianka, Debreceni Egyetem Tormay Béla Szakkollégium, Debrecen, 84-91, 2017. ISBN: 9789634739579