Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Gazdaságtudományi Kar. Marketing és Kereskedelem Intézet. Marketing Tanszék / University of Debrecen. Faculty of Economics and Business. Institute of Marketing and Commerce. Department of Marketing
Lehota, J.,
Kozák, J.:
A Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskola 25 éve Gödöllőn, 1993-2018.
SZIE Kiadó, Gödöllő, 172 p., 2018.
ISBN: 9789632697802
Illés, B. C.,
Tóth, A. J.,
Törőné Dunay, A.,
Lehota, J.,
Bittsánszky, A.:
Evaluation of food safety knowledge and microbial status of food contact surfaces in schools.
J. Food Saf. 38 (4), 1-7, 2018.
Buda, G.,
Pethes, B.,
Karajánnisz, M.,
Lehota, J.:
Hungarian consumers' attitude to accomodation sharing service.
In: 16th International Conference on Management, Enterprise and Benchmarking Proceedings. Szerk.: Szikora Péter, Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar, Budapest, Magyarország, 64-78, 2018. ISBN: 9789634490975
Mihály, N.,
Rónai, R.,
Komáromi, N.,
Lehota, J.:
Lehetőségek és akadályok az egészséges élelmiszer-fogyasztás területén.
Táplálkozásmarketing. 5 (1), 65-76, 2018.
Lehota, J.,
Könyves, E.,
Törőné Dunay, A.:
Key factors of a successful restaurant strategy in Hungary.
In: Proceedings of the 5th International Conference on Management 2015. Management, leadership and strategy for SMEs' competitiveness. Ed.: by Dunay Anna, Szent István University Publishing House, Gödöllő, 22-27, 2015.
Lehota, J.,
Szabó, Z.,
Lehota, Z.:
Az integrált növényvédelem és gyümölcstermelés magyarországi bevezetésére, valamint elterjesztésére ható gazdasági tényezők.
Gazdálkodás. 55 (4), 367-377, 2011.
Lehota, J.,
Kárpáti, L.:
Kereskedelmi ismeretek.
Szaktudás Kiadó Ház Rt., Budapest, 147 p., 2010.
11.
Lehota, J.,
Szabó, Z.,
Lehota, Z.:
Prevalence of the application of integrated pest control and integrated production techniques in fruit (apple) production in Hungary.
Gazdálkodás. 54 (24), 79-90, 2010.
Lehota, J.,
Komáromi, N.:
A szarvasgomba mint luxus (presztízs) termék fogyasztói magatartása.
Mark. menedzsment. 41 (3), 30, 2007.
2006
16.
Dinnyés, J.,
Illés, B. C.,
Lehota, J.,
Molnár, J.,
Szabó, L.,
Villányi, L.,
Zsarnóczai, S.:
A Szent István Egyetem Közgazdász - Gazdálkodási szakán folyó képzés.
Gazdálkodás. 50 (3), 67-76, 2006.
Tudományos folyóiratcikkek SCImago besorolása
Tudományos folyóiratcikkek száma: 12
Q22 (16,7%)
nem besorolt10 (83,3%)
SCImago besorolással rendelkező tudományos folyóiratcikkek
SCImago besorolással rendelkező tudományos folyóiratcikkek száma: 2