Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Debreceni Egyetem. Orvostudományi Doktori Tanács. Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskola. Táplálkozástudományi Doktori Program / University of Debrecen. Doctoral Council of Medical Sciences. Doctoral School of Nutrition and Food Sciences
Debreceni Egyetem. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Táplálkozástudományi Intézet / University of Debrecen. Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management. Institute of Nutrition
Baranyi, J.,
Pacza, T.,
Martins, M. L.,
Thakkar, S. K.,
Samuel, T. M.:
Modelling the temporal trajectories of human milk components.
BMC Pregnancy Childbirth. 24 (1), 1-13, (cikkazonosító: 739), 2024.
Pereira, L. J.,
Lopes, C. P.,
Martins, M. L.,
De, F. H. P.,
Di, P. P. F.,
de, M. A. P. H.,
De, A. D. F.,
De, A. M. A. A.,
Vieira, F. G. K.:
How Brazilian Schoolchildren Identify, Classify, and Label Foods and Beverages - A Card Sorting Methodology.
Int. J. Environ. Res. Public Health. 20 (2), 1-13, (cikkazonosító: 1296), 2023.
Q2
Public Health, Environmental and Occupational Health
3.
Pacza, T.,
Martins, M. L.,
Müller, K. E.,
Baranyi, J.:
MilkyBase- A Database for Molecular-Level Mapping of the Composition of the Human Milk.
In: International Milk Genomic Consortium : IMGC HYBRID Symposium 2023, IMGC, Cork, 1, 2023.
Martins, M. L.,
Pacza, T.,
Müller, K. E.,
Baranyi, J.:
A computational approach to nutrition science reveals the dynamics of the protein content of human milk.
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 82, 1-5, (cikkazonosító: 103167), 2022.
Pacza, T.,
Martins, M. L.,
Rockaya, M.,
Müller, K. E.,
Chatterjee, A.,
Barabási, A. L.,
Baranyi, J.:
MilkyBase, a database of human milk composition as a function of maternal-, infant- and measurement conditions.
Sci Data. 9 (1), 1-7, (cikkazonosító: 557), 2022.