Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Almási, C.,
Orosz, V.,
Tóth, T.,
Demeter, I.,
Henzsel, I.,
Mansour, M. M.,
Makádi, M.:
A foszforforgalom egyes elemeinek változása tartamkísérletben.
In: Talajtani Vándorgyűlés : programfüzet: 2024 szeptember 18-20. Gödöllő, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Gödöllő, 12, 2024.
Karaffa, E. M.,
Mihály, K.,
Nagy, A.,
Pál, K.,
Peles, F.,
Zabiák, A.,
Kovács, C.,
Takács, F.,
Romanazzi, G.,
Holb, I.:
Effects of storage conditions, cultivars, and production systems on fruit decay incidence of Sour Cherry (Prunus cerasus L.) fruit after shelf-life conditions.
Agronomy-Basel. 14 (10), 1-21, (cikkazonosító: 2212), 2024.
Karaffa, E. M.,
Kovács, C.,
Karaffa, L.,
Csótó, A.:
Endophytic Trichoderma strains open new perspectives for fungi biocontrol.
In: 29. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum / 11th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Kövics György János, Debreceni Egyetem, MÉK Növényvédelmi Intézet, Debrecen, 25-26, 2024.
Almási, C.,
Orosz, V.,
Tóth, T.,
Henzsel, I.,
Demeter, I.,
Mansour, M. M.,
Makádi, M.:
Some parameters of P cycle in a sewage sludge compost experiment.
In: Alternatives to Reduce Soil Degradation (ARSD2024) : Book of abstracts. Szerk.: Zsófia Bakacsi, Ágota Horel, János Mészáros, Márk Rékási, Tünde Takács, HUN-REN Centre for Agricultural Research, Budapest, 52, 2024. ISBN: 9786155387128
Zabiák, A.,
Takács, F.,
Karaffa, E. M.:
A dió terméskárosodásban szerepet játszó kórokozók azonosítása, előrejelzési lehetőségek vizsgálata.
In: 28. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum/10th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Biró Györgyi, Csüllög Kitti, Növényvédelem Oktatásának Fejlesztéséért Alapítvány (NOFA), Debrecen, 104-105, 2023.
Menyhárt, E.,
Lóga, F. Á.,
Kovács, C.,
Karaffa, E. M.,
Csüllög, K.:
A homoktövis (Hippophae rhamnoides) egy új betegsége elleni biológiai védekezési lehetőségek vizsgálata in vitro.
In: 28. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum - 10. International Plant Protection Symposium. Szerk.: Kövics György, Tarcali Gábor, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 107-108, 2023.
Kiss, N.,
Tarcali, G.,
Lóga, F. Á.,
Kovács, C.,
Karaffa, E. M.,
Csüllög, K.:
A homoktövis súlyos betegsége elleni biológiai védekezési lehetőségek vizsgálata in vitro.
In: 28. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum/10th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Biró Györgyi, Csüllög Kitti, Növényvédelem Oktatásának Fejlesztéséért Alapítvány (NOFA), Debrecen, 113, 2023.
Zabiák, A.,
Csótó, A.,
Tóth, B.,
Takács, F.,
Pál, K.,
Karaffa, E. M.:
Identification of Botryosphaeria dothidea and Diaporthe eres from rotted walnut fruits and other plant parts in different phenological stages.
Acta Phytopathol. Entomol. Hung. 58 (2), 218-237, 2023.
Mihály, K.,
Karaffa, E. M.,
Pál, K.,
Takács, F.:
Kitozános készítmények hatékonysága a meggy romlását okozó penészgombái ellen.
In: 28. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum/10th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen: Program - Programme. Szerk.: Tarcali Gábor, Biró Györgyi, Csüllög Kitti, Növényvédelem Oktatásának Fejlesztéséért Alapítvány (NOFA), Debrecen, 110-111, 2023.
Csótó, A.,
Karaffa, E. M.,
Kovács, C.:
Magyarországi szőlőtőkék fás részéből izolált Trichoderma-törzsek jellemzése és növényi fejlődést serkentő hatása.
Borász. Füz. 33 (2), 26-30, 2023.
Almási, C.,
Orosz, V.,
Tóth, T.,
Henzsel, I.,
Makádi, M.:
Phosphorus in a long-term sewage sludge compost experiment.
In: Sustainable and Innovative Solutions in Agriculture and Food Industry (SISAF'23) One Health approach. Ed.: Szilvia Veres, Mariett Kocsisné Papp, University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food Sciences and Environmental Management, Debrecen, 32, 2023. ISBN: 9789634905356