EN HU

Nagy Attila

Publication list

2021
1.
Nagy, A., Radócz, L., Szilágyi, A.: A fenyércirok (Sorghum halepense /L./ Pers.) herbicid-rezisztens biotípusainak vizsgálata a Tiszántúli régióban és az ellenük való lehetséges védekezési eljárások.
In: 25-26. Tiszántúli Növényvédelmi Fórum 9th International Plant Protection Symposium at University of Debrecen. Szerk.: Kövics György, Tarcali Gábor, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 75-76, 2021.
2.
Nagy, A., Szilágyi, A.: A fenyércirok (Sorghum halepense (L.) Pers.) lehetséges herbicidrezisztens biotípusainak levélfelületen becsült antociánosodás mértékének vizsgálata.
In: A hatékonyabb agráriumért : Tudományos Szakkollégiumi Kiadvány. Szerk.: Rácz Dalma, Debreceni Egyetem, Debrecen, 71-81, 2021.
3.
Nagy, V., Jevcsák, S., Nagy, A., Diósi, G.: Élelmi rostok helye és szerepe a táplálkozásunkban.
In: A Debreceni Egyetem Szakkollégiumainak II. Tudományos Konferenciája : Konferenciakötet. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Boros József, Felföldi János, Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Debrecen, 136-141, 2021. ISBN: 9789634903260
4.
Nagy, V., Máthé, E., Nagy, A., Jevcsák, S., Diósi, G.: Élelmi rost tartalom vizsgálata különféle árpamaláta típusokban.
In: XXIV. Tavaszi Szél Konferencia 2021 : Absztraktkötet. Szerk.: Molnár Dániel, Molnár Dóra, Doktoranduszok Országos Szövetsége, Budapest, 79, 2021. ISBN: 9786155586996
5.
Nagy, A.: Fenyércirok (Sorghum halepense (L.) Pers.) rezisztens biotípusainak vizsgálata a Tiszántúli régióban és ellenük való lehetséges védekezési eljárások.
In: Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Tudományos Diákköri Konferencia 2021/2022 tanév Meghívó és Programfüzet. Szerk.: Gyüre Péter, Juhász Lajos, Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 37, 2021.
DEENK University of Debrecen
© 2012 University of Debrecen