EN HU

Skopkó Boglárka Emese

Skopkó Boglárka Emese

Publication list

2024
1.
Skopkó, B. E., Homoki, J., Fazekas, M., Paholcsek, M., Fauszt, P., Dávid, P., Stündl, L., Bíróné Molnár, P., Forgács, I. N., Váradi, J., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: Changes in the Composition of Unstimulated and Stimulated Saliva Due to Chewing Sour Cherry Gum and a Toothbrush Change.
Cells. 13 (3), 1-29, (article identifier: 251), 2024.
Journal metrics:
Q1 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
2023
2.
Skopkó, B. E., Paholcsek, M., Szilágyi-Rácz, A. A., Fauszt, P., Dávid, P., Stündl, L., Váradi, J., Kovács, R. L., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: High-Throughput Sequencing Analysis of the Changes in the Salivary Microbiota of Hungarian Young and Adult Subpopulation by an Anthocyanin Chewing Gum and Toothbrush Change.
Dentistry Journal. 11 (2), 1-16, (article identifier: 44), 2023.
Journal metrics:
Q2 Dentistry (miscellaneous)
3.
Skopkó, B. E., Paholcsek, M., Szilágyi-Rácz, A. A., Fauszt, P., Dávid, P., Homoki, J., Fazekas, M., Bíróné Molnár, P., Stündl, L., Váradi, J., Vasvári, G., Kovács, R. L., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: The interaction of anthocyanin-containing chewing gum and toothbrush microbiota on the salivary microbiota of Hungarian young adults after scaling.
In: Hungarian Molecular Life Sciences 2023: Book of Abstracts. Szerk.: Buday László, Juhász Gábor, Lontay Beáta, Mihály József, Sinka Rita, Virág László, Varga Attila, Szakáts Gergely, Diamond Congress Ltd., Budapest, 223-224, 2023. ISBN: 9786155270772
2022
4.
Szepesi, M., Liska, O., Skopkó, B. E., D. Tóth, E.: A nem kooperáló betegek ellátása a Debreceni Egyetem Fogorvosi Szolgálatán.
In: XXII. Debreceni Fogászati Napok / [kiad. a] Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kar, Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kar, Debrecen, 34, 2022. ISBN: 9789634904250
5.
Skopkó, B. E., Paholcsek, M., Szilágyi-Rácz, A. A., Fauszt, P., Dávid, P., Homoki, J., Fazekas, M., Bíróné Molnár, P., Stündl, L., Váradi, J., Vasvári, G., Kovács, R. L., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: Effect of Sour Cherry Anthocyanins on Healthy Human Oral Microbiome.
In: A Magyar Mikrobiológiai Társaság 2022. évi Nagygyűlése és a XV. Fermentációs Kollokvium: absztraktfüzet, Magyar Mikrobiológiai Társaság, Kecskemét, 45, 2022.
6.
Skopkó, B. E., Fazekas, M., Homoki, J., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M., Bágyi, K.: Effect of Sour Cherry Anthocyanins on Healthy Human Oral Microflora (a Pilot Clinical Study).
2020
7.
Skopkó, B. E., Deák, Á., Matesz, K., Kelentey, B., Bácskai, T.: Pefloxacin induced changes in serotonergic innervation and mast cell number in rat salivary glands.
Drug Chem. Toxicol. 43 (5), 496-503, 2020.
Journal metrics:
Q3 Chemical Health and Safety
Q3 Health, Toxicology and Mutagenesis
Q3 Medicine (miscellaneous)
Q3 Pharmacology
Q3 Public Health, Environmental and Occupational Health
Q3 Toxicology
2014
8.
Skopkó, B. E., Deák, Á., Matesz, K., Kelentey, B., Bácskai, T.: Changes of the serotoninerg innervation pattern and mast cell degranulation in rat minor salivary and lacrimal glands after fluoroquinolone treatment.
Arch. Hung. Med. Assoc. Am. 22 (1), 67, 2014.
2012
9.
Skopkó, B. E., Bácskai, T., Deák, Á., Matesz, K., Kelentey, B.: Fluoroquinolonok okozta elváltozások vizsgálata a nyálmirigyek beidegzésében szereplő struktúrákban.
Magyar Fogorvosok Egyesülete Árkövy Vándorgyűlés 2012, 110, 2012.
2010
10.
Bácskai, T., Kelentey, B., Deák, Á., Zelles, T., Skopkó, B. E., Matesz, K.: Effect of fluorokinolone treatment on the peptidergic innervation of the salivary glands.
Front. Neurosci. 2010, 1, 2010.
2007
11.
Bácskai, T., Kelentey, B., Deák, Á., Zelles, T., Skopkó, B. E., Matesz, K.: Effect of chronic fluorokinolone treatment on the structures innervating the salivary glands of the rat.
Clin. Neurosci. 2007., 7, 2007.
DEENK University of Debrecen
© 2012 University of Debrecen