Ha kapcsolatba szeretne lépni a Tudóstér adminisztrátoraival, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, vagy küldjön e-mailt a publikacioklib.unideb.hu címre.
Bejelentkezés
A Tudóstér funkcióinak nagy része bejelentkezés nélkül is elérhető. Bejelentkezésre az alábbi műveletekhez van szükség:
Baginé Hunyadi, Á.,
Balogh, P.,
Nagy, K.,
Kusza, S.:
Association and polymorphism study of seven candidate genes with reproductive traits in three pig breeds in Hungary.
Acta Biochim. Pol. 63 (2), 359-364, 2016.
Q2
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
2.
Baginé Hunyadi, Á.,
Kusza, S.,
Balogh, P.:
Examination of the interval between litters (IBL) of different genotype HLW sows using survival analysis.
Agrártud. közl. 70, 13-17, 2016.
Baginé Hunyadi, Á.,
Kusza, S.,
Balogh, P.:
Study of lifetime performance in three pig breeds on a Hungarian commercial farm.
In: Book of Abstracts of the 67th Annual Meeting of the European Association for Animal Production, Wageningen Academic Publishers, Wageningen, 686, 2016 ISBN: 9789086868308
Baginé Hunyadi, Á.,
Balogh, P.,
Nagy, K.,
Kusza, S.:
Three candidate gene association study for eleven economically important traits in Hungarian pig breeds.
In: 1st International and 9th National Biotechnology Congress of Islamic Republic of Iran, Sahid Beheshti University, Tehran, 1, 2016.
Baginé Hunyadi, Á.:
Eltérő életkorban vágott brojlerek mell-és combhúsának érzékszervi vizsgálata.
In: "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" [elektronikus dokumentum] : XXXIII. Óvári Tudományos Nap, 2010. október 7.. Szerk.: Varga László, Nyugat-Magyarországi Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 1-6, 2010. ISBN: 9789639883550
Mihók, S.,
Komlósi, I.,
Bleyer, F.,
Hegyi, A.,
Baginé Hunyadi, Á.,
Mezőszentgyörgyi, D.:
Néhány brojlercsirke genotípus növekedési erélyének, vágási kihozatalának értékelése, és vágott testének érzékszervi bírálata.
In: XXXII. Óvári Tudományos Napok : Élelmiszergazdaságunk kérdőjelei napjainkban : Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2008.10.09 : [elektronikus dokumentum], [Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar], Mosonmagyaróvár, 7-14, 2008. ISBN: 9789639883055
15.
Baginé Hunyadi, Á.,
Jankóné Forgács, J.:
Néhány szabadtartásra alkalmas tyúk genotípus főbb vágási tulajdonságának értékelése.
A hús. 3-4, 97-102, 2008.