EN HU

Baginé Hunyadi Ágnes

Baginé Hunyadi Ágnes

Publication list

2016
1.
Baginé Hunyadi, Á., Balogh, P., Nagy, K., Kusza, S.: Association and polymorphism study of seven candidate genes with reproductive traits in three pig breeds in Hungary.
Acta Biochim. Pol. 63 (2), 359-364, 2016.
Journal metrics:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
2.
Baginé Hunyadi, Á., Kusza, S., Balogh, P.: Examination of the interval between litters (IBL) of different genotype HLW sows using survival analysis.
Agrártud. közl. 70, 13-17, 2016.
3.
Baginé Hunyadi, Á., Kusza, S., Balogh, P.: Magyar nagyfehér, duroc és pietrain kocák túlélés elemzése.
Agrártud. közl. 69, 31-36, 2016.
4.
Baginé Hunyadi, Á., Kusza, S., Balogh, P.: Study of lifetime performance in three pig breeds on a Hungarian commercial farm.
In: Book of Abstracts of the 67th Annual Meeting of the European Association for Animal Production, Wageningen Academic Publishers, Wageningen, 686, 2016 ISBN: 9789086868308
5.
Soltész, A., Baginé Hunyadi, Á., Kusza, S., Balogh, P.: Survival analysis of sow longevity and lifetime reproductive performance: Review.
Agrártud. közl. 70, 75-80, 2016.
6.
Baginé Hunyadi, Á., Balogh, P., Nagy, K., Kusza, S.: Three candidate gene association study for eleven economically important traits in Hungarian pig breeds.
In: 1st International and 9th National Biotechnology Congress of Islamic Republic of Iran, Sahid Beheshti University, Tehran, 1, 2016.
2015
7.
Baginé Hunyadi, Á., Balogh, P., Kusza, S.: Szaporaságra ható gének (LEP, PRLP, ESR BF, EGF, FSH-[Béta], H2A.Z) polimorfizmus vizsgálatainak rövid áttekintése sertésben.
Agrártud. közl. 65, 5-10, 2015.
2010
8.
Baginé Hunyadi, Á.: Eltérő életkorban vágott brojlerek mell-és combhúsának érzékszervi vizsgálata.
In: "A magyar élelmiszergazdaság jövője a KAP reform tükrében" [elektronikus dokumentum] : XXXIII. Óvári Tudományos Nap, 2010. október 7.. Szerk.: Varga László, Nyugat-Magyarországi Egyetem, Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar, Mosonmagyaróvár, 1-6, 2010. ISBN: 9789639883550
2009
9.
Baginé Hunyadi, Á.: Alternatív tartásra alkalmas baromfi genotípusok zsírsav és ásványianyag összetétele.
Anim. welf. etol. tartástechnol. 5 (4), 300-312, 2009.
10.
Benk, Á., Vidács, L., Baginé Hunyadi, Á., Mucsi, I.: A magyar nemesített kendermagos tyúk értékmérő tulajdonságainak elemzése.
Agrártud. közl. 37, 17-23, 2009.
11.
Baginé Hunyadi, Á., Jankóné Forgács, J.: Ökológiai állattartásra alkalmas pecsenyecsirkék értékes húsrészeinek színvizsgálata.
Állatteny. takarm. 58 (6), 565-583, 2009.
12.
Baginé Hunyadi, Á., Jankóné Forgács, J.: Zárt és kifutós tartású kettőshasznosítású tyúkfajták összehasonlítása vágási teljesítményük és húsminőségi tulajdonságaik alapján.
Anim. welf. etol. tartástechnol. 5 (3), 181-209, 2009.
2008
13.
Baginé Hunyadi, Á., Jankóné Forgács, J.: A kendermagos magyar tyúk tojóival előállított genotípusok vágási teljesítménye és húsminőségi vizsgálata.
In: XXXII. Óvári Tudományos Napok : Élelmiszergazdaságunk kérdőjelei napjainkban : Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2008.10.09 : [elektronikus dokumentum], [Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar], Mosonmagyaróvár, 1-6, 2008. ISBN: 97896398883055
14.
Mihók, S., Komlósi, I., Bleyer, F., Hegyi, A., Baginé Hunyadi, Á., Mezőszentgyörgyi, D.: Néhány brojlercsirke genotípus növekedési erélyének, vágási kihozatalának értékelése, és vágott testének érzékszervi bírálata.
In: XXXII. Óvári Tudományos Napok : Élelmiszergazdaságunk kérdőjelei napjainkban : Mosonmagyaróvár, Magyarország, 2008.10.09 : [elektronikus dokumentum], [Nyugat-magyarországi Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar], Mosonmagyaróvár, 7-14, 2008. ISBN: 9789639883055
15.
Baginé Hunyadi, Á., Jankóné Forgács, J.: Néhány szabadtartásra alkalmas tyúk genotípus főbb vágási tulajdonságának értékelése.
A hús. 3-4, 97-102, 2008.
DEENK University of Debrecen
© 2012 University of Debrecen