EN HU

Buglyó-Nyakas Erzsébet Tünde

Buglyó-Nyakas Erzsébet Tünde

Publication list

2025
1.
Gál, T., Kovács, S., Buglyó, N. E. T.: A comprehensive analysis of food waste through historical context: A bibliometric study from 2019 to 2024.
Cleaner Waste Systems. 11, 13, (article identifier: 100318), 2025.
2.
Sarkadi, B., Buglyó, N. E. T., Gál, T.: A mesterséges intelligencia alkalmazásának lehetőségei a fenntartható ellátási láncok fejlesztésében.
Economica. 16 (1-2), 90-106, 2025.
3.
Buglyó, N. E. T., Gál, T.: Az influenszermarketing szerepe az egészségtudatosságban.
Veztud. 56 (4), 2-14, 2025.
4.
Gál, T., Fenyves, V., Csipkés, M., Terjék, L., Kovács, S., Buglyó, N. E. T.: Effects of lean and green supply chain management practices on the performance of Hungarian manufacturing companies.
Discov Sustain. 6 (1), 01956-6, 2025.
Journal metrics:
Q2 Energy (miscellaneous) (2024)
Q2 Environmental Science (miscellaneous) (2024)
Q1 Geography, Planning and Development (2024)
Q2 Renewable Energy, Sustainability and the Environment (2024)
5.
Buglyó, N. E. T., Gál, T.: Influencer marketing and health: a focused review of current research trends.
Cogent Business & Management. 12 (1), 1-19, 2025.
Journal metrics:
Q2 Accounting (2024)
Q2 Business and International Management (2024)
Q2 Business, Management and Accounting (miscellaneous) (2024)
Q2 Management Science and Operations Research (2024)
Q2 Marketing (2024)
Q2 Organizational Behavior and Human Resource Management (2024)
Q2 Strategy and Management (2024)
2024
6.
Buglyó, N. E. T., Gál, T.: A közösségi média hatása a magyar nők egészségtudatosságára.
Régiókut. szle. 8 (2), 1-12, 2024.
7.
Buglyó, N. E. T., Gál, T.: Az egészség ára - Az egészségesnek vélt élelmiszerek iránti fogyasztási és vásárlási szokások vizsgálata különös tekintettel az árra.
Táplálkozásmarketing. 10 (2), 3-16, 2024.
DEENK University of Debrecen
© 2012 University of Debrecen