Miklósi, M.,
Ács, P. B. E.:
Tények és tévhitek - női fogvatartottak munkaerő-piaci esélyei.
In: Interdiszciplináris pedagógia és a taneszközök változó regiszterei : X. Kiss Árpád Emlékkonferencia : tartalmi összefoglalók. Szerk.: Buda András, Kiss Endre, Debreceni Egyetem Nevelés- és Művelődéstudományi Intézet, Debrecen, 9, 2017, (Kiss Árpád Archívum könyvsorozata, ISSN 1587-1150 ; 10) ISBN: 9789634900498
Ács, K.,
Ács, P. B. E.,
Varga, M.,
Tóth, B.,
Mesterházy, Á.:
Don toxin mennyiségének változása kovászos tésztákban.
In: XXII. Növénynemesítési Tudományos Nap : Összefoglalók. Szerk.: Veisz Ottó, Polgár Zsolt, Magyar Tudományos Akadémia, Budapest, 61, 2016. ISBN: 9789633960851
Ács, P. B. E.,
Bóna, L.,
Langó, B.,
Ács, K.,
Véha, A.,
Pepó, P.,
Petróczi, I. M.:
Effects of fertilizer active agents on quality parameters of Hungarian triticale varieties in long-term fertilization trials.
In: 9th International Triticale Symposium: Book of Abstracts. Ed.: Bona L., Cooper K, Szegedi Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft, Szeged, 77, 2016. ISBN: 9789631256499
Ács, P. B. E.,
Bóna, L.,
Kovács, Z.,
Langó, B.,
Véha, A.,
Pepó, P.,
Petróczi, I. M.:
Műtrágya hatóanyag arányok hatása a szegedi tritikálé fajták fontosabb minőségi jellemzőire műtrágyázási tartamkísérletben.
In: XXII. Növénynemesítési Tudományos Nap : Összefoglalók. Szerk.: Veisz Ottó, Polgár Zsolt, Magyar Tudományos Akadémia, Budapest, 65, 2016. ISBN: 9789633960851
Ács, K.,
Ács, P. B. E.,
Varga, L.,
Bóna, L.,
Petróczi, I. M.:
Quality parameters of flour blends using Hungarian triticale varieties.
In: 9th International Triticale Symposium: Book of Abstracts. Ed.: Bona L., Cooper K, Szegedi Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft, Szeged, 76, 2016. ISBN: 9789631256499
Ács, P. B. E.,
Bóna, L.,
Langó, B.,
Véha, A.,
Pepó, P.,
Petróczi, I. M.:
Szegedi tritikálé fajták fontosabb minőségi jellemzőinek változása műtrágyázási tartamkísérletben.
Agrártud. közl. 67, 21-26, 2016.
Ács, K.,
Ács, P. B. E.,
Varga, M.,
Mesterházy, Á.:
Changing the of free deoxynivalenol (DON) in sourdough with and without yeast.
In: 3rd Conference of Cereal Biotechnology and Breeding / CBB3 : November 2-4, 2015, Berlin, Germany, Embassy of Hungary, Berlin, 17-18, 2015. ISBN: 9789630596688
Bóna, L.,
Ács, P. B. E.,
Lantos, C.,
Tömösközi, S.,
Langó, B.:
Novel Results in Triticale Utilization: Technological and Nutritional Aspects.
In: Production and Processing of Food Crops for Value Addition : Technology and Genetic Options. Ed.: R. K. Behl, A. P. Singh, A. B. Lal, G. Haesaert, Jodhpur: Agrobios, New Delhi, 130-140, 2015. ISBN: 9789381191057
Ács, P. B. E.,
Petróczi, I. M.,
Kovács, Z.,
Langó, B.,
Véha, A.,
Ács, K.,
Bóna, L.:
Quality parameters of triticale varieties in long-term fertilization trials.
In: 3rd Conference of Cereal Biotechnology and Breeding : CBB3 : November 2-4, 2015, Berlin, Germany, Embassy of Hungary, Berlin, 16-17, 2015. ISBN: 9789630596688
Ács, P. B. E.,
Petróczi, I. M.,
Kovács, Z.,
Szabóné Czank, B.,
Langó, B.,
Bóna, L.:
Quality properties of triticale in long-term fertilization trials.
In: Cereals&Europe Spring Meeting : Final programme, [s.n.], [s.l.], 37-38, 2015.
Bóna, L.,
Ács, P. B. E.,
Tömösközi, S.,
Langó, B.:
Triticale end-use: technological and nutritional aspects.
In: Cereals&Europe Spring Meeting : Final programme, [s.n.], [s.l.], 23, 2015.
Ács, K.,
Varga, M.,
Lehoczki-Krsjak, S.,
Kótai, C.,
Ács, P. B. E.,
Salgó, A.,
Mesterházy, Á.:
Fehérjék minőségének és mennyiségének változása különböző fungicidekkel kezelt, eltérő genotípusú búzafajtáknál.
Georgicon Agric. 19 (1), 31-35, 2014.
Ács, P. B. E.,
Kovács, Z.:
Funkcionális élelmiszerkutatások.
In: A kilencedik évtizedben.... Szerk.: Matuz János, Szilágyi László, Szegedi Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft., Szeged, 341-353, 2014. ISBN: 9789631202663
Bóna, L.,
Ács, P. B. E.,
Lantos, C.,
Tömösközi, S.,
Langó, B.:
Human utilization of triticale: technological and nutritional aspects.
Commun. Agric. Appl. Biol. Sci. 79 (4), 139-152, 2014.
Czank, B.,
Ács, P. B. E.,
Kovács, Z.,
Czankné Csatlós, É.,
Bóna, L.:
Leveles tészta előállítása tritikálé felhasználásával.
In: XX. Növénynemesítési Tudományos Nap : Növénynemesítés a megújuló mezőgazdaságban. Szerk.: Veisz Ottó, Magyar Tudományos Akadémia, Budapest, 105-109, 2014. ISBN: 9789638351425
Ács, P. B. E.,
Kovács, Z.:
Minőségvizsgálati kutatások.
In: A kilencedik évtizedben.... Szerk.: Matuz János, Szilágyi László, Szegedi Gabonakutató Nonprofit Közhasznú Kft., Szeged, 85-93, 2014. ISBN: 9789631202663
Bóna, L.,
Ács, P. B. E.,
Lantos, C.,
Pauk, J.,
Tömösközi, S.,
Langó, B.:
Position of triticale in Europe: Novel aspects in breeding and human utilization.
In: International Conference on New Approaches in Food Security and Value Addition : Technological and Genetic Options, Post Graduate Department of Food Technology, Raja Balwant Singh Engineering Technical Campus, Agra, 44, 2014.
Czank, B.,
Ács, P. B. E.,
Kovács, Z.,
Czankné Csatlós, É.,
Bóna, L.:
Puff pastry production using triticale.
In: ICoSTAF'14: International Conference on Science and Technique Based on Applied and Fundamental Research : Book of abstracts : ICoSTAF'14 : 25 April 2014, Szeged. Ed.: Gábor Keszthelyi-Szabó, Cecilia Hodúr, Judit Krisch, Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar, Szeged, 15, 2014. ISBN: 9789633062760
Bóna, L.,
Ács, P. B. E.,
Matuz, J.,
Tömösközi, S.,
Langó, B.:
Rozsbúza: egy új lehetőség a gabonatermesztésben és feldolgozásban.
In: Az 5. Báthory-Brassai Konferencia tanulmánykötetei : Tanulmányok, publikációk és előadások az 5. Báthory-Brassai Konferencia programjából. Szerk.: Rajnai Zoltán, Fregan Beatrix, Ozsváth Judit, Óbudai Egyetem Biztonságtudományi Doktori Iskola, Budapest, 76-82, 2014. ISBN: 9786155460388
Petróczi, I. M.,
Hoyer, R.,
Ács, P. B. E.,
Kovács, Z.:
A precíziós trágyázást segítő diagnosztikai rendszer kalibrációja közép-európai búzafajtákra.
In: XIX. Növénynemesítési Tudományos Nap : összefoglalók. Szerk.: Hoffmann Borbála, Kollaricsné Horváth Margit, Pannon Egyetem, Georgikon Kar, Keszthely, 58, 2013. ISBN: 9789639639508