EN HU

Bytyqi Bekir

Bytyqi Bekir

Teljes publikációs lista

2024
1.
Kutasy, E., Virág, I. C., Bytyqi, B., Csajbók, J., Forgács, F.: Martonvásári őszi és tavaszi zab genotípusok produktivitása eltérő évjáratokban.
In: Hagyomány és megújulás: A magyar növénynemesítés helyzete a változó világban, XXX. Növénynemesítési Tudományos Napok, Összefoglalók . Szerk.: Bóna Lajos, Molnár István, Pauk János, Polgár Zsolt, Veisz Ottó, Vida Gyula, HUN-REN Agrártudományi Kutatóközpont, Martonvásár, 52-56, 2024. ISBN: 9789638351500
2023
2.
Kutasy, E., Diósi, G., Bódi, E., Nagy, P. T., Melash, A. A., Forgács, F., Virág, I. C., Vad, A., Bytyqi, B., Buday, T., Csajbók, J.: Changes in plant and grain quality of winter oat (Avena sativa L.) varieties in response to silicon and sulphur foliar fertilisation under abiotic stress conditions.
Plants-Basel. 12 (4), 1-18, (cikkazonosító: 969), 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Ecology
Q1 Plant Science
3.
Melash, A. A., Bytyqi, B., Nyandi, M. S., Vad, A., Ábrahám, É. B.: Chlorophyll Meter: A precision agricultural decision-making tool for nutrient supply in durum wheat (Triticum turgidum L.) cultivation under drought conditions.
Life (Basel). 13 (3), 1-20, (cikkazonosító: 824), 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q1 Paleontology
Q2 Space and Planetary Science
4.
Bytyqi, B., Kutasy, E.: Leaf reflectance characteristics and yield of spring oat varieties as influenced by varietal divergences and nutritional supply.
Agrártud. közl. 2023 (1), 29-34, 2023.
5.
Melash, A. A., Bogale, A. A., Bytyqi, B., Nyandi, M. S., Ábrahám, É. B.: Nutrient management:bas a panacea to improve the caryopsis quality and yield potential of durum wheat (Triticum turgidum L.) under the changing climatic conditions.
Front. Plant Sci. 14, 1-22, (cikkazonosító: 123267), 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Plant Science
2022
6.
Melash, A. A., Vad, A., Bytyqi, B., Ábrahám, É. B.: Harnessing diversity in durum wheat (Triticum turgidum L.) to enhance climate resilience and micronutrient concentration through genetic and agronomic biofortification.
Agrártud. közl. 2022 (2), 9-20, 2022.
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem