EN HU

GINOP-2.2.1-15-2017-00079

Új típusú extrakciós technológia kidolgozása és alkalmazása a meggy anthocyanin tartalmának kinyerésére és ezáltal magas hozzáadott értékű élelmiszer fejlesztése
pályázat kezdete:
pályázat vége:
Feltöltött közlemény:
8
DEA-ban:
8
OA:
5
Publikációs időszak:
2018-2023
2023
1.
Gyöngy, Z., Mocsár, G., Hegedűs, É., Stockner, T., Ritter, Z., Homolya, L., Schamberger, A., Orbán, T. I., Gálné Remenyik, J., Szakács, G., Goda, K.: Nucleotide binding is the critical regulator of ABCG2 conformational transitions.
eLife. 12, 1-24, (cikkazonosító: 83976), 2023.
Folyóirat-mutatók:
D1 Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)
D1 Immunology and Microbiology (miscellaneous)
D1 Medicine (miscellaneous)
D1 Neuroscience (miscellaneous)
2.
Singh, K., Patil, R. B., Patel, V., Gálné Remenyik, J., Hegedűs, T., Goda, K.: Synergistic Inhibitory Effect of Quercetin and Cyanidin-3O-Sophoroside on ABCB1.
Int. J. Mol. Sci. 24 (14), 1-24, (cikkazonosító: 11341), 2023.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Catalysis
Q1 Computer Science Applications
D1 Inorganic Chemistry
Q1 Medicine (miscellaneous)
Q2 Molecular Biology
D1 Organic Chemistry
Q1 Physical and Theoretical Chemistry
D1 Spectroscopy
2022
3.
Skopkó, B. E., Paholcsek, M., Szilágyi-Rácz, A. A., Fauszt, P., Dávid, P., Homoki, J., Fazekas, M., Bíróné Molnár, P., Stündl, L., Váradi, J., Vasvári, G., Kovács, R. L., Bágyi, K., Gálné Remenyik, J.: Effect of Sour Cherry Anthocyanins on Healthy Human Oral Microbiome.
In: A Magyar Mikrobiológiai Társaság 2022. évi Nagygyűlése és a XV. Fermentációs Kollokvium: absztraktfüzet, Magyar Mikrobiológiai Társaság, Kecskemét, 45, 2022.
4.
Skopkó, B. E., Fazekas, M., Homoki, J., Gálné Remenyik, J., Paholcsek, M., Bágyi, K.: Effect of Sour Cherry Anthocyanins on Healthy Human Oral Microflora (a Pilot Clinical Study).
2021
5.
Singh, K., Tarapcsák, S., Gyöngy, Z., Ritter, Z., Batta, G., Bosire, R., Gálné Remenyik, J., Goda, K.: Effects of Polyphenols on P-Glycoprotein (ABCB1) Activity.
Pharmaceutics. 13 (12), 1-17, 2021.
Folyóirat-mutatók:
Q1 Pharmaceutical Science
2019
6.
Biró, A., Markovics, A., Homoki, J., Szőllősi, E., Hegedűs, C., Tarapcsák, S., Lukács, J., Stündl, L., Gálné Remenyik, J.: Anthocyanin-Rich Sour Cherry Extract Attenuates the Lipopolysaccharide-Induced Endothelial Inflammatory Response.
Molecules. 24 (19), 3427-3441, 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Analytical Chemistry
Q2 Chemistry (miscellaneous)
Q2 Drug Discovery
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q3 Molecular Medicine
Q2 Organic Chemistry
Q1 Pharmaceutical Science
Q2 Physical and Theoretical Chemistry
7.
Vasvári, G., Haimhoffer, Á., Horváth, L., Budai, I., Trencsényi, G., Béres, M., Dobó Nagy, C., Váradi, J., Bácskay, I., Ujhelyi, Z., Fehér, P., Sinka, D. Z., Vecsernyés, M., Fenyvesi, F.: Development and Characterisation of Gastroretentive Solid Dosage Form Based on Melt Foaming.
AAPS PharmSciTech. 20 (7), 1-11, (cikkazonosító: 290), 2019.
Folyóirat-mutatók:
Q2 Agronomy and Crop Science
Q2 Aquatic Science
Q2 Drug Discovery
Q2 Ecology
Q2 Ecology, Evolution, Behavior and Systematics
Q2 Medicine (miscellaneous)
Q2 Pharmaceutical Science
2018
8.
Nguyen, T. L. P., Fenyvesi, F., Gálné Remenyik, J., Homoki, J., Gogolák, P., Bácskay, I., Fehér, P., Ujhelyi, Z., Vasvári, G., Vecsernyés, M., Váradi, J.: Protective Effect of Pure Sour Cherry Anthocyanin Extract on Cytokine-Induced Inflammatory Caco-2 Monolayers.
Nutrients. 10 (7), 1-14, 2018.
Folyóirat-mutatók:
D1 Food Science
Q1 Nutrition and Dietetics
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem