EN HU

A lisztérzékenység (gabonaallergia) és a gluténmentes élelmiszerek jelentősége: Bevezetés

Bánáti, D.: A lisztérzékenység (gabonaallergia) és a gluténmentes élelmiszerek jelentősége: Bevezetés.
In: Gluténmentes élelmiszerek : a Központi Élelmiszer-tudományi Kutatóintézetben "A gluténmentes élelmiszerek fogyasztói megítélésének aktuális kérdései" címmel 2005. május 9-én tartott tudományos szimpózium előadásainak átdolgozott anyaga. Szerk.: Bánáti Diána, Molnár Imre, KÉKI, Budapest, 8, 2005.
title:
A lisztérzékenység (gabonaallergia) és a gluténmentes élelmiszerek jelentősége: Bevezetés
authors:
  • Bánáti Diána
published:
2005
type:
book chapter
genre:
foreword/afterword or preface/epilogue
language:
Hungarian
HAC:
Agricultural Sciences, Food Sciences
DEENK University of Debrecen
© 2012 University of Debrecen