EN HU

TÁMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0004

Munkaerő-piaci igényeknek megfelelő, gyakorlatorientált képzések, szolgáltatások a Debreceni Egyetemen Élelmiszeripar, Gépészet, Informatika, Turisztika és Vendéglátás területen (Munkaalapú tudás a Debreceni Egyetem oktatásában)
pályázat kezdete: 2014-02-01
pályázat vége: 2015-09-30
Feltöltött közlemény:
17
DEA-ban:
17
OA:
8
Publikációs időszak:
2014-2015
2015
1.
Dékán Tamásné, O. I., Fenyves, V., Tarnóczi, T.: Alapvető pénzügyi és számviteli ismeretek a gyakorlatban.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 104 p., 2015. ISBN: 9786158029056
2.
Szűcs, I., Nagy, A. S.: A projektmenedzsment gyakorlata.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 117 p., 2015. ISBN: 9786158029094
3.
Bácsné Bába, É.: Atipikus foglalkoztatás sajátosságai különös tekintettel a munkaerőkölcsönzésre.
In: Munkaerőpiaci és HR ismeretek. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Debreceni Egyetem, Debrecen, 32-41, 2015. ISBN: 9786158029018
4.
Bácsné Bába, É., Berde, C., Dajnoki, K.: A vezetés alapjai.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 102 p., 2015. ISBN: 9786158029032
5.
Bácsné Bába, É., Berde, C., Dajnoki, K.: Az egyéni magatartás meghatározó elemei a szervezetben.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 102 p., 2015. ISBN: 9789631230536
6.
Szőllősi, L., Szűcs, I.: Az üzleti tervezés alapjai.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 116 p., 2015. ISBN: 9786158029070
7.
Bácsné Bába, É.: Egyén és csoport.
In: Az egyéni magatartás meghatározó elemei a szervezetben. Szerk.: Bácsné Bába Éva, Debreceni Egyetem, Debrecen, 54-68, 2015. ISBN: 9789631230536
8.
Gáspár, A., Gyémánt, G., Baranyai, E.: Élelmiszeranalitika.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 148 p., 2015.
9.
Bácsné Bába, É.: Hiedelmek, értékek, attitüdök.
In: Az egyéni magatartás meghatározó elemei a szervezetben. Szerk.: Bácsné Bába Éva, Debreceni Egyetem, Debrecen, 38-47, 2015. ISBN: 9789631230536
10.
Bácsné Bába, É., Dajnoki, K., Berde, C.: Munkaerőpiaci és HR ismeretek.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 117 p., 2015. ISBN: 9786158029018
11.
Bácsné Bába, É.: Munkahelyi és üzleti öltözködési szabályok.
In: Üzleti kommunikációs alapismeretek. Szerk.: Dajnoki Krisztina, Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 96-99, 2015. ISBN: 9789631230512
12.
Bácsné Bába, É.: Társas viselkedés.
In: Az egyéni magatartás meghatározó elemei a szervezetben. Szerk.: Bácsné Bába Éva, Debreceni Egyetem, Debrecen, 48-53, 2015. ISBN: 9789631230536
13.
Pregun, C.: Termelésorientált környezetvédelem az élelmiszeriparban.
Debreceni Egyetemi Kiadó, Debrecen, 50 p., 2015. ISBN: 9789634738831
14.
Bácsné Bába, É., Dajnoki, K.: Üzleti kommunikációs alapismeretek.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 105 p., 2015. ISBN: 9789631230512
15.
Nábrádi, A.: Vállalkozási ismeretek.
Debreceni Egyetem, Debrecen, 101 p., 2015. ISBN: 9789631230499
16.
Bácsné Bába, É.: Vezetői időgazdálkodás.
In: A vezetés alapjai / Bácsné Bába Éva, Berde Csaba, Dajnoki Krisztina ; szerk. Berde Csaba, Debreceni Egyetem, Debrecen, 72-82, 2015.
2014
17.
Juhász, C.: Élelmiszeripari rendszerek hulladékgazdálkodása és környezeti teljesítménye modul: Termékorientált környezetvédelem az élelmiszeriparban.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar, Debrecen, 44 p., 2014. ISBN: 9789634738817
DEENK Debreceni Egyetem
© 2012 Debreceni Egyetem