Vig, A.,
Iglói, A.,
Adanyi, N.,
Gyémánt, G.,
Csutorás, C.,
Kiss, A.:
Development and characterization of a FIA system for selective assay of l-ascorbic acid in food samples.
Bioprocess biosyst. eng. 33 (8), 947-952, 2010.
Keresztúri, P.,
Sándor, Z.,
Peles, F.,
Iglói, A.,
Szabó, A.:
Influence of soil phosphorus forms on the vam fungi sporulation in the case of five different soil types.
Cereal Res. Commun. 34 (1), 219-222, 2006.
Iglói, A.,
Hernádi, F.,
Peles, F.,
Keresztúri, P.,
Szabó, A.:
In vitro Candida albicans model for evaluating the inhibitory effect of known and potential antifungal agents on germ tube formation.
Clin Microbiol Infect. 12 (Supplement), 90, 2006.
Peles, F.,
Keresztúri, P.,
Iglói, A.,
Szabó, A.:
The effect of environmental factors on the microbiological quality of bulk tank milk.
Cereal Res. Commun. 34 (1), 755-758, 2006.
Peles, F.,
Keresztúri, P.,
Iglói, A.,
Szabó, A.:
Néhány Hajdú-Bihar megyei tejtermelő gazdaság értékelése a tartás és a tejminőség szempontjából: [elektronikus dokumentum].
In: XI. Ifjúsági Tudományos Fórum : [elektronikus dokumentum] / Veszprémi Egyetem MTK, Veszprémi Egyetem, Keszthely, 1-5, 2005.
Peles, F.,
Iglói, A.,
Keresztúri, P.,
Szabó, A.:
A nyers tej mikrobiológiai minőségének az alakulása Hajdú-Bihar megye eltérő méretű gazdaságaiban (2000-2002).
In: A Magyar Mikrobiológiai Társaság 2004. évi Nagygyűlése és a X. Fermentációs Kollokvium előadás kivonatok, Magyar Mikrobiológiai Társaság, Budapest, 1, 2004.